Keanu Reeves dezvăluie că „întotdeauna a vrut să îl joace pe Wolverine”: „Dar sunt bine cu asta acum”

Keanu Reeves dezvăluie singurul rol pe care dorea să îl fi jucat. Actorul poate fi vedeta a două mari francize, dar chiar și el are roluri pe care le-a ratat.

Actorul, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit ce i-ar fi plăcut să joace, în cadrul emisiunii SiriusXM a lui Andy Cohen, la care a participat împreună cu Alex Winter, în timp ce a promovat viitorul lor film “Bill & Ted Face the Music”.

Cand au fost întrebati de Cohen, în vârstă de 52 de ani, ce roluri au visat fiecare să joace, Reeves a spus ceva surprinzător: „Întotdeauna am vrut să îl joc pe Wolverine”.

Winter, și el în vârstă de 55 de ani, a spus: “Nu este prea târziu. Nu este prea târziu pentru Keanu să joace Wolverine.”

Râzând, Reeves și-a scuturat mâna și a răspuns: „Este prea târziu”. „Sunt bine cu asta acum”, a adăugat starul din “John Wick”.

Hugh Jackman: “Cred că întreaga audiție a durat aproximativ 20 de secunde”

Hugh Jackman a interpretat personajul iconic de benzi desenate din filmul X-Men din 2000 și în continuările sale, inclusiv în filmul “Logan” din 2017.

Jackman, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre audiția sa pentru rol în timpul unei apariții în emisiunea “The Tonight Show”, în care a spus că audiția sa a durat „aproximativ 20 de secunde”.

“Când am intrat în acea cameră, eram destul de sigur că nu voi juca rolul”, a început Jackman, după ce gazda emisiunii Jimmy Fallon a arătat un clip al audiției actorului pentru rolul popularului personaj de benzi desenate.

“A fost o audiție ciudată pentru că Dougray Scott avea rolul, dar lucra și la “Mission: Impossible 2”, iar toată lumea a crezut că se vor aranja lucrurile”, a spus el, referindu-se la actorul care inițial a fost luat în calcul pentru a juca rolul lui Wolverine.

Jackman a menționat că studioul dorea un plan de rezervă în cazul în care Scott nu ar putea apărea ca Wolverine.

“Cred că întreaga audiție a durat aproximativ 20 de secunde”, a adăugat el. “Nu a durat mai mult de atat.”

“Bill and Ted Face the Music” va rula în cinematografe începând cu 27 august.

Lasă un răspuns