Juventus încearcă să scape de Ronaldo! Ar putea fi coleg cu Messi?

Cristiano Ronaldo anunțase că își dorește să continue la Juventus, după ce a câștigat al doilea titlu în Serie A. Câteva zile mai târziu presa din străinătate a scris că de fapt portughezul și-ar căuta echipă, fiind nemulțumit de eliminarea din Liga Campionilor și fiind conștient că alături de italieni sunt șanse minime să câștige trofeul. Nici „Bătrâna doamnă” nu îl mai dorește. Din cauza problemelor financiare pe care cele mai multe cluburi le au acum, Juventus vrea să scape de jucătorii cu salarii mari, iar Ronaldo câștigă în jur de 30 de milioane de euro pe sezon. Un salariu foarte mare în acest moment pentru aproape orice echipă. Italienii ar fi dispuși să-l lase să plece la orice club, iar agentul jucătorului încearcă să găsească o soluție. Jurnalistul spaniol, Guillem Balague susține că s-au purtat discuții inclusiv cu Barcelona pentru transferul lui Ronaldo.

“Ronaldo a fost oferit peste tot, inclusiv la Barcelona. Dar nu sunt aşa sigur că Juventus poate să scape aşa uşor de el. De fapt, la ce salariu are…Ronaldo”, a spus jurnalistul spaniol.

Ronaldo mai are doi ani de contract cu Juventus

Înțelegerea dintre Cristiano Ronaldo și Juventus expiră în 2022. Italienii au plătit celor de la Real Madrid în 2018, 117 milioane de euro pentru lusitan. Atunci, șeicii de la PSG au încercat să-l aducă alături de Neymar și Kylian Mbappe dar acesta a refuzat. Până va găsit o echipă care să îi poată plăti salariul colosal, Ronaldo își petrece vacanța alături de familie pe yachtul său.

Lasă un răspuns