Sursa foto: Justin Bieber Instagram

Justin Bieber și soția lui, fotomodelul Hailey Baldwin, s-au botezat: „Încrede-te în Iisus!”

Justin Bieber a dezvaluit pe Instagram un moment special pe care l-a împărtășit cu soția lui, Hailey Baldwin.

Miercuri, cântăretul hitului „Yummy”, în vârstă de 26 de ani, a postat pe Instagram mai multe fotografii ale ritualului religios.

În imagini, cuplul poate fi văzut ținându-se de mâini în timp ce sunt scufundați în apă.

“Momentul în care eu și soția mea, @haileybieber, am fost botezați împreună!”, a explicat Bieber fotografiile. “Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente ale vieții mele!”

„Mărturisindu-ne în mod public dragostea și încrederea în Iisus împreună cu prietenii și familia noastră”, a adăugat el.

Îi unește de fiecare dată religia

Religia a fost întotdeauna o parte importanta a relației lui Bieber și Baldwin. Perechea s-a întâlnit pentru prima dată când erau copii, în 2009, dar s-au reconectat în timpul unui angajament pentru Biserica Hillsong din New York, câțiva ani mai târziu.

Cuplul s-a logodit în Bahamas în iulie 2018 și s-a căsătorit două luni mai târziu, într-o ceremonie secretă în New York. În septembrie 2019, și-au sărbătorit din nou căsătoria printr-o ceremonie religioasă în Carolina de Sud.

La începutul acestui an, Bieber a vorbit despre spiritualitatea sa și despre modul în care a lăsat credința să-l ghideze în „următorul pas” al relației sale cu Hailey.

Justin vrea să fie un tată condus de Duhul Sfânt

“Vreau să-mi întemeiez propria familie, în timp util”, a declarat pentru Apple Music, într-un interviu acordat lui Zane Lowe. „Vreau să mă bucur puțin de căsătorie, să merg în turneu, să fiu căsătorit, să mă bucur să călătorim doar noi amândoi, să construim mai multe pentru relația noastră. Cred că este cu siguranță următorul pas.”

Deși cuplul a avut probleme în trecut, Baldwin a declarat anul trecut pentru “Vogue” că i-a picat cu tronc cu adevărat Bieber în 2018, în timpul unei conferințe religioase la Miami.

În ceea ce privește tipul de tată care vrea să fie, „eu sunt un adept al lui Iisus și vreau doar să fiu condus de El… Când îl accepți pe Iisus, el spune că acum mergi cu Duhul Sfânt. Deci, cred că vreau doar să fiu condus de Duhul Sfânt”, a spus vedeta pop.

„Am stabilit atât de multe și ne-am dat seama ce este cu adevărat important și ce nu”, a continuat el, adăugând că “doresc să-i ofer o viață cu adevărat uimitoare familiei mele, ceea ce este incredibil”.

Bieber a ezitat la un moment dat să își pună o etichetă

În ciuda devotamentului lor actual față de Dumnezeu, Bieber declarase la un moment dat că a ezitat să își pună orice fel de etichetă.

“Nu m-aș considera religios”, a spus el. „Acest lucru creează confuzie pentru mulți oameni pentru că ei spun de exemplu: <Ei bine, du-te la biserică!>. Cred în povestea lui Iisus – asta este simplitatea a ceea ce cred eu. Dar nu cred în tot elitismul și pretențiozitatea religioasă, așa cum nu cred de exemplu că oamenii sunt mai buni decât tine pentru că vin la biserică, ca și cum trebuie să mergi la biserică și să te îmbraci într-un anumit fel. Eu devin sensibil când vine vorba de religie pentru că a fost nedreaptă pentru mulți oameni. Nu vreau să fiu perceput drept cineva care să fie de acord cu nedreptățile pe care religia le-a făcut și le face.”

Lasă un răspuns