Jurnaliste jefuite în sediul PSD, chiar în timp ce luau declarații liderilor

Reporterul Realitatea TV, Ionela Arcanu, a scris pe Facebook că două colege jurnaliste au rămas fără banii din portofele la sediul central al PSD. Cele două jurnaliste au fost jefuite chiar în sala destinată presei din sediul social-democraţilor. Ele ieşiseră să ia declaraţii liderilor PSD. Când au revenit au constatat că le lipseau banii din portofele. Uneia dintre ele i s-au furat 100 de euro, în timp ce a doua a rămas fără suma de 80 de lei.

Citește și ce vești proaste le dau Ponta și Kelemen Hunor liberalilor.

„Două colege au rămas fără bani în portofel chiar în sediul PSD. Ele îşi lăsaseră genţile în sala destinată presei din sediul partidului şi au mers să ia declaraţii liderilor PSD. Când s-au intors au constatat că le lipseau banii din portofele“, a scris Ionela Arcanu.

Autorii cunoșteau exact cum reacționează aceste jurnaliste la partid

Banii au fost furati in timp ce jurnalistii ascultau declaratiile liderilor PSD făcute la ieșirea din sediu, când aceștia plecau spre Cotroceni. Cine a operat jaful cunoștea perfect modul în care se derulează munca ziariștilor la sediul partidului. Aceștia își lasă lucrurile personale în sala de presă, după care aleargă prin curte sau prin sediu după reprezentanții PSD.

Val de ironii după aflarea veștii cu jaful

Reacţiile nu au întârziat să apară. Şeful de cabinet al ministrului demis de Interne, Traian Berbeceanu, a comentat la postarea jurnalistei Ionela Arcanu: „Dacă nu acolo, atunci unde?“. Şi poliţistul Marian Godină a comentat: „Eu nu pot să cred aşa ceva! Chiar să se fure acolo?“. „Greu în opoziţie“, a comentat o altă persoană.

Vezi si precedentul scandal cu o jurnalistă și PSD, ce a pățit la un mitig al partidului.

În aceste momente, se fac cercetări în interiorul partidului, pentru a se descoperi cine a furat acei bani. Un reprezentant al PSD a venit la jurnaliste și le-a spus că în cazul în care nu va fi găsit făptașul, le vor fi returnați banii. Până acum, nu s-a mai întâmplat ca ziariștii să fie furați chiar în sediile partidelor, ci mai degrabă ca aceste clădiri să fie sparte de hoți în timpul nopții. site news

Lasă un răspuns