A luat titlul după 30 de ani

Jurgen Klopp, în lacrimi! Liverpool a devenit campioană după 30 de ani

Trupa lui Jurgen Klopp a reușit ceva incredibil. A devenit campioană cu 7 etape înaintea finalului din Premier League. Astfel, este cea mai rapidă campioană din toată istoria competiției. Antrenorul “cormoranilor” a apărut la Sky Sports unde după doar câteva minute a început să plângă în direct.

“Nu am cuvinte, este incredibil. Să devin campion cu acest club este de-a dreptul increibil. Este o realizare incredibilă pentru jucătorii mei, sunt foarte bucuros că pot să-i antrenez. Nu am știut cum vor arăta meciurile după pauză, totul e schimbat acum, dar a ieșit bine până la urmă. Dedicăm titlul suporterilor, am lucrat împreună”, a spus  Jurgen Klopp.

Liverpool a luat matematic titlul după ce Manchester City nu a reușit să treacă de Chelsea și a pierdut scor 1-2

Liverpool, al 19-lea titlu din istorie

“Cormoranii” au avut un sezon aproape fără greșală. 28 de victorii, un egal și o singură înfrângere 0-3 cu Watford. Astfel, au adunat 86 de puncte, cu 23 mai multe decât City.

Klopp, antrenorul care a făcut minuni cu Liverpool a luat de la venirea sa pe Anfield patru trofee. Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor, toate câștigate în 2019. 

Spectacol făcut defani pe străzi

După ce Liverpool a ieșit campioană, fanii nu au mai ținut cont de nimic. Au ieșit în număr mare pe străzi pentru a sărbători. S-au strâns în fața stadionului Anfield, unde au cântat și au aprons torțe. Unii au mers chiar la arena Stamford Bridge, unde Manchester City a pierdut.

Lasă un răspuns