Jucători de top spun pas turneului de la US Open

Americanii au anunțat măsuri extreme pentru turneul de la US Open. Chiar și așa, din ce în ce mai mulți jucători anunță că nu vor participa anul acesta.

“Băiatul rău” al tenisului, Nick Kyrgios este ultimul care a declarat că nu va juca, pentru că se teme de COVID – 19.

Nu voi juca la US Open în acest an. Mă doare inima să nu fiu acolo, să nu concurez în una dintre cele mai tari arene ale sportului, stadionul Arthur Ashe. Dar rămân în afara turneului pentru oameni, pentru australienii mei, pentru sutele și miile de americani care și-au pierdut viața. Pentru voi toți”, a spus Kyrgios.

Novak Djokovic și Rafael Nadal nu au anunțat dacă vor participa sau nu. Deocamdată organizatorii turnului de la Cincinnati, care are loc înaintea celui de Grand Slam susțin că cei doi vor fi prezenți și i-au pus deja pe afiș.

Ashleigh Barty nu merge la US Open

Liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty a declarat zilele trecute că nu va juca în SUA din cauza pandemiei de coronavirus.

A fost o decizie dificilă, dar există în continuare riscuri semnificative legate de COVID-19 şi nu mă simt confortabil să mă plasez eu şi echipa mea în această situație”, a spus australianca în vârstă de 24 de ani.

Aceeași decizie a luat-o și Simona Halep, locul doi mondial. De altfel, românca a decis în ultimul moment să nu participe nici la turneul de la Palermo, primul de anul acesta din calendarul competițional.

Lasă un răspuns