Jon Bon Jovi s-a “upgradat” imobiliar: a trecut de la un lift la două lifturi

Jon Bon Jovi, în vârstă de 58 de ani, taman ce a cumpărat zilele trecute un conac de lux situat în enclava Palm Beach din Florida, imobil care valoarează 43 milioane de dolari.

Tranzacția s-a încheiat în aceeași zi în care artistul și-a și vândut o proprietate, aflată în apropierea Palm Beach, pentru suma de 20 de milioane de dolari.

Cântărețul a folosit aceeași entitate juridică pentru ambele tranzacții, conform actelor celor două proprietăți.

Construit în anul 2007, în stilul mediteranean, conacul se întinde pe mai mult de 10.000 de metri pătrați. Casa are “finisaje complexe, podele frumoase din marmură și lemn tare, detalii uimitoare ale plafonului casetat cu lemn de chiparos și tâmplărie detaliată”, conform descrierii făcute de Christian Angle de la Agenția de imobiliare Christian Angle.

Imobilul, care are 7 dormitoare, se afla la vânzare încă din ianuarie 2020, atunci având un preț de pornire de 44.9 milioane de dolari.

Jon încearcă să își mai vândă o proprietate, în New Jersey

Pe lângă finisajele complexe, proprietatea are dotări de înaltă calitate, incluzând aici o sală de exerciții, o cramă pentru vin cu temperatură controlată, două lifturi, două încăperi cu deschidere la ocean, o piscină în curte și o cabană cu un apartament foarte mare, care conține un dormitor principal, o cameră de zi, spațiu pentru dulapuri și un balcon privat.

Proprietatea pe care starul rock tocmai a vândut-o – la mai puțin de 3 mile distanță de noua sa achiziție – are o construcție recent finalizată și podele din calcar și stejar, un lift, o bibliotecă și vedere la ocean de la aproape fiecare cameră.

Interpretul hitului “Livin’ On A Prayer” încearcă, de asemenea, să își vândă încă o proprietate, aflată pe malul unui râu, în orașul său natal New Jersey. Acest imobil este cotat la valoarea de 20 de milioane de dolari și este o construcție inspirată de castelele franțuzești; are propriul bar, un studio muzical la mansardă, un cinematograf și o piscină încălzită și este împrejmuită de mai multe cabane.

Lasă un răspuns