Johnyy Depp și-a concediat business managerii

Am promis că revenim cu amănunte despre starul hollywoodian Johnny Depp. Acesta a declarat în fața Înaltei Curți din Londra, astăzi, 14 iulie 2020, că este falit după ce a pierdut averea de 650 milioane de dolari strânsă în urma rolului din seria “Pirații din Caraibe” și că, pe lângă asta, are și datorii enorme de peste 100 milioane de dolari în urma neplății taxelor la stat.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, s-a reîntors astăzi în fața Curții pentru a cincea zi de declarații, ca parte în procesul de calomnie pe care l-a intentat împotriva News Group Newspapers.

Acuză „The Sun” de calomnie

Reamintim că Depp i-a dat în judecată pe cei de la NGN în urma unui articol publicat de ziarul “The Sun” în 2018, în cadrul căruia aceștia l-au etichetat drept “bătăușul de neveste” – o acuzație pe care acesta o neagă cu desăvârșire.

Depp a declarat azi în fața Curții că a aflat veștile proaste despre averea sa chiar la scurt timp după petrecerea dată de fosta soție, Amber Heard, la împlinirea vârstei de 30 de ani, pe 21 aprilie 2016.

Și-a concediat business managerii care l-ar fi băgat în faliment

După o întâlnire pe care a avut-o cu business managerii săi, actorul a descoperit că aceștia l-au costat o sumă enormă de bani. De fapt, se pare că toți acești 650 milioane de dolari “gaură” în bugetul lui Johnny au intrat în conturile business managerilor săi.

“Când i-am concediat, din motive lesne de înțeles, nu numai că pierdusem 650 de milioane de dolari, ci aveam și o altă lipsă de peste 100 milioane de dolari pentru că aceștia nu plătiseră Guvernului taxele pe ultimii 17 ani”, explică Depp.

De partea cealaltă, avocații NGN își construiesc apărarea bazându-se pe cele 14 acuzații de abuz ale lui Amber Heard împotriva lui Johnny.

Procesul continuă!

Lasă un răspuns