facebook

Joe Biden susține că, dacă Trump va fi reales președinte, NATO nu va mai exista

Fostul vicepreşedinte, Joe Biden, a prezis, luni, că „NATO nu va mai exista” dacă Donald Trump va fi reales preşedinte al Statelor Unite, scrie Forbes.

„Dacă pierd şi el va fi ales, vă veţi aminti de lucrurile pe care le-am spus şi se vor dovedi a fi corecte… şi adică, dacă va fi ales, NATO nu va mai exista”, a declarat Biden, în cadrul unei strângeri de fonduri organizate în mediul virtual.

Donald Trump a respins acuzaţiile adversarului său democrat Joseph Biden.

„Joe este naiv, ştie toată lumea. (…) Dar, categoric, dacă nu voi câştiga, nu voi câştiga. Adică, ştiţi cum este, voi merge înainte şi voi face alte lucruri”, a declarat Donald Trump într-un interviu acordat Fox News.

Conform unui sondaj efectuat săptămâna trecută, Joseph Biden, potenţialul candidat democrat în scrutinul prezidenţial, şi-a majorat avansul faţă de preşedintele Donald Trump, în contextul pandemiei şi al protestelor violente. Potrivit sondajului, efectuat de Universitatea Monmouth, Biden era creditat cu 52% din intenţiile de vot, iar Donald Trump cu 41%.

Un alt sondaj, publicat miercuri de Institutul Gallup, relevă că popularitatea preşedintelui Donald Trump a scăzut de la 49% la 39% în ultima lună, iar rata dezaprobării politicilor sale a crescut de la 48% la 57%.

Pe de altă parte, popularitatea fostul vicepreşedinte, Joe Biden, a avut mult de suferit în urma scandalului în care a fost acuzat de către o fostă angajată că ar fi fost agresată sexual de acesta în urmă cu 30 de ani. Team Joe a negat acuzațiile, însă cunoscuții lui Reade au confirmat că aceasta le-ar fi mărturisit incidentul la scurtă vreme după producerea lui. site news

Lasă un răspuns