J.Lo. + Maluma = isterie în rândul fanilor

“Pregătiți-vă pentru noutăți muzicale de la J-Lo!”. Așa a anunțat starul din Bronx colaborarea cu cântărețul columbian Maluma, cu care joacă de asemenea într-un film.

Jennifer Lopez s-a întors în studio! Starul de la Super Bowl Half Time, în vârstă de 50 de ani, a scris pe Instagram: “Pase lo que pase ‘toy pa’ ti…Are you ready?”.

Se afișează peste tot „în online” cu Maluma

Într-una din imaginile postate unde apare alături de Maluma, columbianul în vârsta de 26 de ani, aceasta își arată brațele tonifiate purtând un maiou galben marca Marciano și colanți negri. A asortat outfit-ul cu o pereche de sneakers albi, cercei din aur foarte mari și o pereche de ochelari de aviator, iar părul și l-a strâns la spate într-un coc.

De cealaltă parte, Maluma a purtat o salopetă în culorile alb și albastru, o bandană roșie și sneakers albi.

În a doua imagine din colajul postat de J.Lo., aceasta râde copios alături de Maluma și ține în mână mai multe hârtii.

Colaborare pe mai multe planuri

Așa cum vă spuneam, cei doi artiști sunt și protagoniștii unui film, o comedie romantic intitulată “Marry Me”, iar fanii deja emit teorii cum că noul lor single se potrivește cu filmul și că acesta trebuiă să facă parte din coloana sonoră a filmului.

Pelicula o înfățișează pe J.Lo. în postura unui star pop care află că logodnicul ei (interpretat de Maluma) o înșală, chiar înainte să aibă loc nunta, pe scena din Madison Square Garden. În acel moment, aceasta coboară de pe scenă și alege la întâmplare, din mulțime, un profesor de matematică (interpretat de Owen Wilson) cu care să se căsătorească.

Pandemia i-a „lucrat” abdomenul divei

Chiar dacă viața starului pop Jennifer Lopez este de-a dreptul fascinantă, în general vorbind, în ultimele luni, pe parcursul pandemiei, a fost destul de obișnuită, ținând cont că a stat izolată împreună cu logodnicul ei Alex Rodriguez, în vârstă de 44 de ani și cei 2 copii gemeni în vârstă de 12 ani, Max și Emme.

Recent, aceștia au fost văzuți plimbându-se cu bicicletele prin Hamptons. Jennifer Lopez și-a dezvăluit abdomenul incredibil de “lucrat” purtând un outfit sport mulat în culorile alb și negru în timp ce se plimba pe bicicletă împreună cu familia și prietenii.

Costumația vedetei a fost completată cu o mască multicoloră pe față, asigurându-se astfel că este în siguranță în ceea ce privește virusul COVID-19.

Aceasta nu este prima dată când Jenny este surprinsă plimbându-se cu bicicleta. A mai fost văzută făcând acest lucru și in week-end-ul de 4 iulie a.c. în East Hampton, New York. Atunci a purtat un outfit sport obișnuit, compus dintr-un top și o pereche de pantaloni scurți de blugi, mulați, mască pe față și ochelari de soare, fiind însoțită doar de logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Lasă un răspuns