Iyanna Mayweather, fiica legendarului boxer Floyd Mayweather, a fost arestată, după ce l-a înjunghiat pe rapperul NBA Youngboy!

Iyanna Mayweather

Aș spune că violența în familia Mayweather este o regulă, transmisă genetic de tatăl, boxerul Floyd Mayweather. Și spun asta, gândindu-mă la faptul că relația dintre Josie Harris, mama Iyannei, și tatăl, Floyd Mayweather a fost cunoscută ca fiind una extrem de tumultoasă. Și ca să înțelegem caracterul tinerei, care a ajuns acum pe mâna poliției, să vorbim de violențele din familia sa, dintre Josie și Floyd, care s-au derulat pe tot parcursul cât au fost împreună, între anii 1995 și 2010.

Și Mayweather o bătea frecvent pe mama Iyannei!

Mayweather și mama lui Iyanna, Josie Harris

Celebrul boxer chiar a fost condamnat la două luni de închisoare, învinuit că și-a atacat soția, în 2010, după ce aceștia erau deja separați. Victima a spus că Mayweather a agresat-o de șase ori, însă s-a hotărât să ajungă la tribunal, după ce ultima bătaie i-a fost administrată în casa ei din Las Vegas, în fața copiilor. Fiul cel mare, Koraun, a fost cel care a alertat un agent de pază, ca să cheme poliția. ”M-am simțit jenată să spun că sunt o femeie bătută, mi-a fost rușine”, declara Harris, pentru media americană. Replica lui Floyd a venit repede:”Da, am făcut asta, ca s-o opresc să mai consume droguri”, a venit Mayweather cu acuzația către soția sa. Harris a negat consumul de droguri și l-a acționat în judecată pe Mayweather, cerându-i daune de 20 de milioane de dolari. Chiar dacă Harris a fost găsită moartă, în propria-i mașină, Instanța de Apel din California a permis ca procesul să continue. Floyd Mayweather și Josie Harris au avut trei copii împreună: doi băieți, Koraun și Zion, și o fată, Iyanna Jirah.

Și revenim la atacul Iyannei, la adresa rapperului Youngboy, care s-a petrecut în jurul orei 1:30, chiar la casa bărbatului. Se spune că acolo, Iyanna, în vârstă de doar 19 ani, s-a confruntat cu o altă femeie, Lapattra Lashai, aceasta fiind logodnica muzicianului. Furioasă, Iyanna i-a cerut acesteia să plece din casă, dar rapperul s-a opus, acesta având un copil cu Lapattra. Atunci Iyanna a apelat la două cuțite de bucătărie și i-a înjunghiat pe amândoi! Incidentul s-a petrecut la doar câteva săptămâni de când mama sa, Josie Harris, a fost găsită moartă în mașină! 

Mașina în care Josie Harris a fost găsită moartă

Lasă un răspuns