Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte, pe masa de operație. Singurul medic din lume care a vrut să o opereze

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte, pe masa de operație. Singurul medic din lume care a vrut să o opereze. Viitoarea soție a lui Liviu Dragnea a suferit o nouă intervenție chirurgicală, extrem de riscantă, la o clinică din Turcia. Irina Tănase se luptă, de la naștere, cu o boală genetică. 

Iubita lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte, pe masa de operație

Irina Tănase a fost la un pas de moarte, după ce a suferit o intervenție chirurgicală periculoasă în Turcia. Irina Tănase s-a operat pentru a patra oară, intervenția având loc la numai un an după ce a mai trecut prin mâinile unui chirurg renumit, doctorul Marius Catană.

Boala genetică a oaselor, cu care a fost diagnosticată, este una gravă, care poate să o afecteze și pe viitor, însă iubita fostului șef din Kiseleff are o atitudine pozitivă și luptă pentru sănătatea ei.

Singurul medic din lume care a vrut să o opereze

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat.

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva.”, potrivit Cancan.

Dragnea s-a tratat la același medic neurochirurg

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a ales să îşi trateze problemele de sănătate la o clinică privată, cu capital 100% românesc pentru a-l urma pe medicul său. 

„În legătură cu spitalul privat: am citit mai multe comentarii – în primul rând este un spital românesc, cu capital 100% românesc. În al doilea rând, eu aşa am făcut toată viaţa şi recomand tuturor să facă la fel, eu urmez medicul. Un medic pe care îl ştiu demult.

Citește și Ce a transmis iubita lui Liviu Dragnea.„Fiți buni și aveți răbdare”

Un medic care a reuşit o intervenţie foarte complicată la Irina şi pentru care îi mulţumesc şi acum şi public şi acolo mi-a zis să merg şi acolo m-a consultat şi m-a îngrijit şi suntem în contact permanent. Nu are legătură că este de stat sau privat, dacă îmi spunea să merg la oricare alt spital, acolo mergeam. Am urmat şi voi urma medicul, este vorba de doctorul Catană.

Diagnosticul este hernie de disc şi cervicală, şi lombară. Am discutat despre operaţie şi am convenit să nu facem operaţia, să încercam cu fizioterapie, kinetoterapie, înot, repaos întins.”, a declarat Liviu Dragnea, în iulie 2018. site news

Lasă un răspuns