Iubita lui Adrian Păun, în izolare! Și-a închis afacerea!

Sâmbătă, jucătorul celor de la CFR Cluj, Adrian Păun a aflat că are COVID-19. Oficialii clubului spun că s-ar fi infectat după ce a mers cu câțiva prieteni în oraș. Iubita fotbalistului, Anda Pop a reacționat imediat. Blondina a anunțat că își închide temporar academie unde le învață pe doritoare cum să se macheze.

”Din motive de sănătate, sunt nevoită să anulez agenda pentru următoarele 14 zile. Așadar, toate cursurile din următoarele două săptămâni și toate programările sunt anulate! Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris iubita lui Adrian Păun, pe Instagram.

Clujenii au rămas la Mogoșoaia

După ce au aflat că Păun este bolnav, oficialii celor de la CFR Cluj au decis ca echipa să rămână la baza de la Mogoșoaia, pentru o săptămână. Duminică se vor efectua noi teste pentru COVID-19.

„Noi ne-am testat jucătorii săptămâna trecută și erau în regulă pentru meciul din această seară. I-am testat acum vreo 7 zile. Adiță a zis că are un pic de temperatură și nu se simte prea bine. Noi am zis să fim siguri, deși puteam să jucăm acest meci. Dacă nu am fi respectat competiția și adversarii, am fi putut să jucăm meciul azi și să îl fi testat mâine pe Adi. Tocmai de aceea am făcut un test rapid „, a spus Bogdan Mara la Digi Sport.

Meciul FCSB – CFR Cluj a fost amânat după ce Adrian Păun a fost confirmat pozitiv cu COVID – 19.

Lasă un răspuns