Irinel, falit: a scos limuzina la vânzare pe un preț ridicol

Irinel Columbeanu se pare că a ajuns la fundul sacului. Omul de afaceri și-a scos la vânzare Bentley-ul cu care făcea furori acum 15 ani. El cere astăzi un preț derizoriu pe autoturismul de lux, care a costat o sumă considerabilă. Fostul soț al Monicăi Gabor a achiziționat bolidul de lux în 2004 contra sumei de 240.000 de euro. Acum, vremurile de glorie ale afaceristului par că au apus, astfel că acesta a decis să renunțe la Bentley, pe care acum cere doar 29.000 de euro. Acum, în România, limuzine au mai degrabă ștabii de la stat, iar cu ele circulă soțiile, la cumpărături.

Un anunț de vânzare plin de agramatisme

Iată și anunțul de vânzare, postat pe site-urile de specialitate:„Bentley Continental Flying Spur Twin Colour. Motor W12 6.0 630cp. Perdelute Mansory facute pe comanda. Interior Piele Luxury Mulliner…în aceasta masina nu exista plastic, este totul îmbracat în piele. Ornamente mahon luxury. Motorizare este cea de 6.0 630cp, nu confundați cu cea de 560cp cea normală. Mașina este top zustand trage și schimbă perfect sunet demential..nu este recomandat pentru începatori. 2 chei. Mașina a fost facută pe comandă și nu există alta la fel în două culori. Este o mașină cu stil care atrage orice privire la orice oră. Revizie efectuată recent + articulație schimbată înclusiv discuri-placuțe. Preț de achiziție 240.000 euro”, se arată în anunțul postat de site-urile de vânzare/cumpărare auto.

Povestea falimentului lui Irinel

A inaugurat o fabrică de ciment la Târgu-Cărbuneşti, Gorj, şi a girat cu mai multe apartamente, terenuri şi alte bunuri. Numele Columbeanu l-a ajutat pe omul de afaceri, aşa că nu a dus lipsă de comenzi. Până într-o zi când a venit marea criză, iar Irinel care avea datorii mari a început să aibă probleme, firmele creditoare cerându-i banii înapoi! Una dintre ele, ABM Investments, a intrat chiar în faliment! Asta pentru că omul de afaceri nu a plătit suma de 150.000 de euro, bani de care firma respectivă avea nevoie ca de aer pentru a supravieţui! Au fost mai multe termene în justiţie, iar Irinel Columbeanu a răsuflat uşurat, după câţiva ani de procese: Judecătoria Buftea îi dădea dreptate lui Columbeanu! Bucuria omului de afaceri avea să fie, însă, zdruncinată.

Columbeanu, înghesuit de procese

Reprezentanţii firmei falimentare, care îl acuză pe Irinel Columbeanu că a dat o ţeapă de 150.000 de euro, au redeschis procesul, în toamna anului trecut, la Tribunalul Ilfov, iar data primului termen va fi anunţată cât de curând. Oamenii firmei falimentare îi vânează averea milionarului şi vor executarea proprietăţilor omului de afaceri, dar au în vedere şi conturile acestuia. Deocamdată, reprezentanţii ABM Investments vor să afle ce a rămas pe numele lui Irinel Columbeanu, după divorţul de Monica Gabor. Cert este că fostul milionar este azi falit și caută cu disperare surse de trai, judecând dupăorețul cerut pe limuzină. (site news)

Lasă un răspuns