Ionuț Radu a intrat în izolare! Un angajat al Parmei are COVID-19

Toți jucătorii și antrenorii au fost testați, iar rezultatele au fost negative. Potrivit protocolului impus Ionuț Radu și colegii săi de la Parma sunt obligați să rămână în cantonament în Centrul Sportiv. Acest lucru nu le va afecta însă programul.

”Parma confirmă că, în urma ultimei serii de teste pentru COVID-19, o persoană, ce nu este implicată direct în activitatea fotbalistică, a fost depistată pozitiv. Persoana în cauză, care este asimptomatică, a fost izolată respectând, astfel, normele aflate în vigoare. Toţi au ieşit negativi şi vor fi monitorizaţi atent, pregătindu-se mai departe în vederea derby-ului cu Bologna, de duminică  ”, se arată în comunicatul clubului.

Acesta este primul caz de infectare cu COVID 19 în Serie A, de la reluarea competiției.

Ionuț Radu nu a debutat pentru Parma

Ajuns la Parma în această iarnă, goalkeeperul român nu a reușit încă să debuteze pentru italieni. Antrenorul i-a preferat pe Luigi Sepe și Simone Colombi, în timp ce Radu a fost mereu rezervă.  

Ionuț Radu va rămâne la Parma până la finalul acestui sezon, apoi va reveni la Inter Milano, sub comanda lui Antonio Conte. Acesta va decide dacă îl va împrumuta din nou sau în va păstra la echipă. Italienii l-au transferat pe Ionuț Radu în urmă cu 7 ani. Până acum a fost împrumutat la Avellini, Genoa și Parma. Portarul mai are patru ani de contract cu echipa din Italia.

Lasă un răspuns