Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, dezvăluiri incendiare despre denunțătorul mamei sale și senatorul PSD Liviu Pop

Ionuț Pintea, fiul Sorinei Pintea, reținută sâmbătă sub acuzația de luare de mită, afirmă că, la solicitarea senatorului PSD Liviu Pop s-a întânit cu persoana care s-a recomandat ca fiind denunțătorul în cazul mamei sale.

Citește și: Sorina Pintea, fost ministru al nătăţii, reţinută de procurorii DNA

Denunțătorul, spune Ionuț Pintea a susținut că patru tranșe de bani i-au fost date lui Liviu Pop, fostul ministru al Educației, ca intermediar.

Filmul intâlnirii dintre Ionuț Pintea și denunțător

„Nu voi discuta foarte multe despre ce se spune la televizor. Nici eu nu știu prea multe în afară de ce se spune la televizor. Dar voi face o mărturie pe care mulți ați văzut-o și la televizor. Este vorba despre ce mi s-a întâmplat astăzi. Dimineață am fost sunat de către senatorul PSD de Maramureș Liviu Marian Pop. M-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva.

Am coborât la mașină, m-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu știam cu cine mă întâlnesc și despre ce este vorba. Am spus este data cutare, ora cutare, am și filmat. Am spus că m-a sunat Liviu Marian Pop. M-a rugat să mă întâlnesc cu cineva, o să vedeți imediat înregistrările. Am ajuns la o pizzerie din Baia Mare, unde după 15 minute a venit la mine un domn cu părul grizonant. Mi-a zis că urmează să se întâlnească cu Marius, finul primarului din Ulmeni. Am zis că aștept.

După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajută pe mama. OK. Despre ce este vorba? Zice: ‘Știi că, de fapt, eu n-am mai spus despre ceilalți bani’. Stați un pic: ‘Cum adică ceilalți bani?’ Mi-a zis că a fost vorba de încă patru tranșe de bani pe care el le-a făcut către Liviu Marian Pop. Odată 40.000 de euro anul trecut și odată câte 5.000 de euro tot către Liviu Marian Pop. Bani care am înțeles că urmau să ajungă la mama mea”, a declarat Ionuț Pintea, într-o înregistrare postată pe Facebook.”

”Păi eu sunt denunțătorul”

Fiul Sorinei Pintea povestește că bărbatul respectiv i-a mărturisit că el este denunțătorul în acest caz.

„L-am întrebat despre ce vorbește. Zice: ‘Păi eu sunt denunțătorul’. Am rămas șocat când mi-a zis că el este Mihai Costea, denunțătorul. Zice: Îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat, Dar nu am avut ce să fac pentru că mie mi-au făcut flagrant la București. Zice: ‘Eu am fost firma subcontractoare și proprietarul firmei din București mi-a făcut flagrant în momentul când eu luam bani’.

Am spus: ‘De ce ați luat banii aia?’. Și mi-a spus: ‘Trebuia să-i dau mai departe’. Nu mi-a spus cui. Zice: ‘Dar după flagrant am fost cablat, urmărit, interceptat și n-am putut să anunț pe nimeni în legătură cu ce mi s-a întâmplat și să previn pe cineva’.

În momentul ăla m-am speriat puțin.Deoarece o întâlnire cu denunțătorul a doua zi după flagrant clar nu este benefică pentru nimeni. Și poate avea urmări destul de grave. Am ales să plec de acolo. Și asta este mărturia mea pe care o dau acum. Cred în justiție. Sper că lucrurile se vor reglementa, pentru că mama mea a muncit mult prea mult.Este bolnavă și nu merită nimic din toate astea. Va mulțumesc”, încheie Ionuț Pintea. site news

Lasă un răspuns