Iohannis are un nou consilier de stat. CV Alexandra-Maria Bocșe

Președintele Klaus Iohannis are un nou consilier de stat, Alexandra-Maria Bocșe, care va conduce Departamentul Climă și Sustenabilitate, anunță Președinția.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 august a.c., decretul pentru numirea Alexandrei-Maria Bocșe în funcția de consilier de stat (Departamentul Climă și Sustenabilitate) – la data de 1 septembrie 2020”, transmite Administrația Prezidențială.

Cine este Alexandra-Maria Bocșe

Alexandra-Maria Bocșe a studiat la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Ea a terminat Facultatea de Ştiințe Politice, Universitatea Bucureşti în 2009, a obţinut un MPhil în International Relations la Universitatea Cambridge în 2011 şi în prezent este în proces de a finaliza un doctorat la Universitatea Cambridge în Relaţii Internaţionale. Alexandra Maria Bocșe este membră a Trinity College, Cambridge, scrie Mediafax.

Citește și Noi reguli pentru nunți, botezuri sau alte evenimente private, de la 1 septembrie

Alexandra-Maria Bocșe are experienţă profesională în domeniul afacerilor internaţionale, afacerilor europene şi politicilor publice acumulată la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare România, Universitatea Naţiunilor Unite, Parlamentul European (Directoratul pentru Politica Externă şi Comitetul pentru Industrie, Cercetare şi Energie), Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi Ministerul Afacerilor Externe (Departamentul pentru organizarea summitului NATO la Bucureşti). site news

Lasă un răspuns