sursa: Google

Întâlnire secretă între liderii PSD pentru schimbarea Vioricăi Dăncilă

Tot mai mulți lideri PSD cer reformarea partidului și demisia Vioricăi Dăncilă după rezultatul dezastruos obținut la alegerile prezidențiale. De altfel, unii dintre greii partidului au pus la cale o întâlnire secretă pentru schimbarea lui Dăncilă.

Surse din politică spun că Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, se întâlnește luni după-amiază cu un grup restrâns al liderilor din PSD care vor reformarea partidului și schimbarea Vioricăi Dăncilă.

Cei care au criticat-o pe Dăncilă și au cerut reformarea partidului sunt primarul general al Capitalei Gabriela Firea, liderul filialei PSD Giurgiu, Niculae Bădălău și Marcel Ciolacu, șeful PSD Buzău. Acesta din urmă a transmis că „PSD are nevoie de un nou început”.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni marți, de la ora 18.30. Întâlnirea va avea loc la sediul PSD din Kiseleff, iar social-democrații vor analiza rezultatul alegerilor prezidențiale, dar și nemulțumirile din cadrul formațiunii. Dăncilă a anunțat duminică că nu va demisiona de la șefia PSD.

Lasă un răspuns