Institutul Marius Nasta anunță că nu mai internează pacienți cu COVID-19

Sâmbătă, 20 iunie, Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București a anunțat că nu mai dispune de locuri pentru internarea pacienților cu COVID-19. În spital sunt în prezent internați 50 de pacienți confirmați și 3 suspecți.

Conducerea Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București a anunțat sâmbătă că nu mai internează pacienți cu COVID-19, potrivit Mediafax.

„În prezent Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacienții COVID pozitiv. Avem acum internați un număr de 50 pacienți confirmați și 3 suspecți. Menționăm că în schema Institutului Marius Nasta sunt avizate pentru funcționarea provizorie pentru pacienții COVID 72 de paturi, din care 10 paturi pentru pacienții suspecți, 13 pentru coinfectie COVID -TB și 49 pentru pacienții COVID pozitiv. Chiar dacă teoretic există 10 locuri la suspecți, în saloane de 2 paturi, ele pot fi ocupate doar de 5 pacienți, deoarece fiecare pacient este internat singur în salon, pentru că siguranța și sănătatea fiecărei persoane este importantă”, a anunțat conducerea Institutului pe pagina de Facebook a instituției.

Potrivit acesteia, mai sunt disponibile locuri pentru pacienții cu coinfectie TB-COVID și două locuri la suspecți. site news

Lasă un răspuns