Inspector ANAF, acrobație periculoasă cu mașina în București, după ce a consumat foarte mult alcool

Inspector ANAF, acrobație periculoasă cu mașina în București. S-a întâmplat astă noapte, pe bulevardul Chișinău din Capitală.

Mihai Cristian Ion, inspector ANAF, a consumat cam multișor alcool. Apoi el s-a urcat la volan și a ”călcat” puțin mai mult mașina. Puțin traseu a ”consumat” acesta din drumul spre destinație. El s-a răsturnat și a fost scos șoferii din trafic aflați acolo în acel moment.

Mihai Cristian Ion, beat la volan

Mihai Cristian Ion este inspectorul instituției de care fug oamenii implicat într-un accident rutier chiar în Capitală. El a urcat băut zdravăn la volan. Cel puțin așa reiese din declarațiile martorilor care l-au scos din mașină, iar la scurt timp s-a răsturnat.

Având viteză, el a pierdut controlul volanului, a lovit gardul de pe mijlocul drumului iar mașina a ajuns cu roțile în sus. Inspectorul ANAF a fost scos de acolo de martorii accidentului. El era rupt de beat, abia se mai ținea pe picioare.

Citește și: ANAF îi zăpăceste pe români! Haos total, din cauza procentului de 3% din impozitul pe venit

Atunci când a sosit echipajul de Poliție, el a refuzat să sufle în alcooltest și apoi să dea probe biologice la INML. Inspectorul ANAF s-a ales, astfel, cu dosar penal.site news

Lasă un răspuns