Înșelată de soț de 83 de ori și bătută, o cântăreață de muzică populară se declară extrem de îndrăgostită

Înșelată de soț de 83 de ori și bătută, o cântăreață de muzică populară se declară extrem de îndrăgostită. Saveta Bogdan a făcut show într-un magazin de rochii din Capitală și a făcut o mărturisire incredibilă. Iată ce spune cântăreața despre iubire, cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit și cum a petrecut de Valentine’s Day. 

Înșelată de soț de 83 de ori și bătută, o cântăreață de muzică populară se declară extrem de îndrăgostită

Artista, în vârstă de 74 de ani, a mers într-un magazin pentru a-și cumpăra rochia perfectă pentru Valentine’s Day și le-a dezvăluit fanilor că este extrem de îndrăgostită. 

„Vă salut, vă iubesc, iubesc pe toată lumea astăzi, pe toți cei îndrăgostiți. Sunt îndrăgostită! Sunt îndrăgostită și am venit să-mi aleg o rochie potrivită având în vedere că astăzi se poată roșu. Sunt foarte îndrăgostită, nu mai pot, nu am dormit toată noaptea. Am vrut o rochie lungă pentru că vreau să merg în club să dansez. Avocatul meu este plecat, pentru că are un proces astăzi la Londra, dar nu e nicio problemă, ajunge el în noaptea asta, dimineață, ajunge. I-am spus că, după ce cânt unde cânt eu în locația mea, merg în club și o să dansez toată noaptea cu prietenele mele. Sunt foarte îndrăgostită, dragii mei!”, a spus Saveta Bogdan, în direct la România TV. 

Cum a aflat Saveta Bogdan că soțul ei a înșelat-o de 83 de ori

Deși am văzut-o mai mereu râzând și pusă pe șotii, Saveta Bogdan ascunde o dramă greu de imaginat. După prima căsnicie eșuată, artista s-a recăsătorit. Într-o seară, cel de-al doilea soţ a bătut-o şi, la un moment dat, a împins-o, Saveta Bogdan a căzut şi s-a lovit de uşa de la şifornier.

Citește și O cântăreață de peste Prut, care habar nu are de operele „domnului sculptor”, numită ambasadorul Zilei Brâncuși

Ulterior, Saveta Bogdan a aflat și că soțul ei o înșela. În biblioteca casei, ea a găsit o listă cu 83 de femei care i-au trecut prin pat bărbatului ei. site news

Lasă un răspuns