Înregistrare AUDIO emoționantă despre lupta bunicilor cu COVID-19. Ți se face pielea de găină

Oprește-te din ceea ce faci și ascultă o înregistrare audio care te va pune pe gânduri în plină pandemie de coronavirus.

Înregistrare audio emoționantă

Este despre părinții și bunicii noștri care trebuie protejați de noul coronavirus, ei fiind vulnerabili în fața acestei probleme. Sânziana Negru, influencer, a publicat o înregistrare audio cu bunicul său.

Cred că merită să o asculți pentru a ajuta în lupta bunicilor cu COVID – 19. Încearcă să le explici celor vârstnici cât este de important în această perioadă să se protejeze de noul coronavirus.

„Protejati-va parintii si bunicii |

Aseara l-am sunat pe bunicul meu, care in luna mai implineste 87 de ani. Si am fost asa de mandra de cum intelege el situatia prin care trecem si ca stie ce are de facut.

Cand am fost la el vara trecuta, mi-a povestit intr-o seara ca la 19 ani, cand l-au luat in armata, a facut 30 de zile cu trenul din Zarnesti, Cahul (unde locuieste el) si pana la Vladivostok, in Rusia,la granita cu China si Coreea de Nord. Ganditi-va…

A îndurat temperaturi de -30 de grade Celsius

30 zile in tren, cu opriri de doar cateva ore, iar cand au trecut prin Siberia, fiind -20 sau -30 de grade afara, faceau cu schimbul sa intre cate 10-15 insi in vagonul care avea o soba mica, ca sa se incalzeasca putin.

Citește și Cum se face vaccinarea și cum se dau rețete medicale în condiții de pandemie

A trecut prin atat de multe lucruri grele in viata lui. Unora li se pare greu acum sa stea in confortul casei lor, timp de 2-3 saptamani. Bunicule… te iubesc la infinit!”, a scris Sânziana Negru pe Instagram. site news

Vezi această postare pe Instagram

Aseara l-am sunat pe bunicul meu, care in luna mai implineste 87 de ani. Si am fost asa de mandra de cum intelege el situatia prin care trecem si ca stie ce are de facut. Cand am fost la el vara trecuta, mi-a povestit intr-o seara ca la 19 ani, cand l-au luat in armata, a facut 30 de zile cu trenul din Zarnesti, Cahul (unde locuieste el) si pana la Vladivostok, in Rusia,la granita cu China si Coreea de Nord. Ganditi-va… 30 zile in tren, cu opriri de doar cateva ore, iar cand au trecut prin Siberia, fiind -20 sau -30 de grade afara, faceau cu schimbul sa intre cate 10-15 insi in vagonul care avea o soba mica, ca sa se incalzeasca putin. A trecut prin atat de multe lucruri grele in viata lui si unora li se pare greu acum sa stea in confortul casei lor, timp de 2-3 saptamani. Bunicule… te iubesc la infinit! ❤️

O postare distribuită de SANZIANA NEGRU (@sanziananegru) pe

Lasă un răspuns