FOTO digi24

Infernul Colectiv se repetă la spitalul din Suceava: Sună telefoane din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți

Gianina Ursu, nepoata unui pacient de 68 de ani decedat luni dimineață, în Spitalul Județean din Suceava, a povestit pentru G4Media.ro despre situația din spital, devenit sursă de infecție pentru pacienții și medicii care-i trec pragul. 

Fata spune că bărbatul a fost internat cu patru zile în urmă, având simptome de astm și nu a fost testat pentru coronavirus. Potrivit acesteia, familia așteaptă acum să afle rezultatul testelor făcute după moartea sa.

Infernul Colectiv se repetă la spitalul din Suceava

„Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în familie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă

Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”, a declarat Gianina Ursu pentru G4Media.ro.

„Exact unde Gheorghe Flutur a fost internat singur într-o rezervă, deși el trebuia internat la secția de boli infecțioase, pentru că era pozitiv de coronavirus”, a declarat Gianina Ursu.

„Doctoriței din familia noastră care a încercat să afle ce se întâmplă i s-a spus că unchiul meu nu avea telefon și de asta nu au putut să anunțe familia că a murit. Dar el avea telefon, așa a ținut legătura cu familia. În plus, pe fișa de internare e trecut numărul de telefon al familiei, dar nu a sunat nimeni.

Nu știm diagnosticul, familia e la morgă și așteaptă să îl poată lua, dar nu știm cât durează, sunt 20 de morți acolo”, a mai povestit nepoata pacientului decedat. site news

Lasă un răspuns