Săptămâna modei de la Milano, distrusă de coronavirus. Fotomodelele lui Armani au defilat într-o sală goală

Săptămâna modei de la Milano, distrusă de coronavirus. Teama de coronavirus a pus stăpânire și pe săptămânia modei care are loc la Milano în aceste zile. Legendarul designer, Giorgio Armani, a preferat să își prezinte cea mai nouă colecție fără spectatori, speriat de rapiditatea cu care noua pneumonie virală s-a răspândit în Peninsulă.

Săptămâna modei de la Milano, distrusă de coronavirus

Celebrele fotomodele au defilat pe catwalk-ul instalat în mijlocul unei săli goale, fără ca nimeni să admire sau să aplaude ținutele pe care le-au îmbrăcat în premieră. Show-ul a fost live însă pe paginile de Facebook și Instagram ale celebrei case de modă.

Giorgio Armani spune că a luat această decizie radicală pentru a nu-și pune invitații și modelele în pericol și pentru a sprijini eforturile autorităților italiene de protecție a sănătății publice. Este pentru prima dată în 45 de ani când celebra casă de modă își prezintă colecția cu sala goală.

Românii care se întorc în ţară din zonele italiene afectate de coronavirus vor fi obligaţi, pe Aeroporul Henri Coandă – Otopeni, să completeze un scurt chestionar. Mai întâi, pasagerilor li se cer datele personale, numărul de telefon şi o adresă de e-mail la care pot fi găsiţi pe perioada şederii în România, iar apoi ei trebuie să răspundă la câteva întrebări.

Citește și O epidemie de COVID-19 în România ar decima țara, spitale care nu au cultul regulilor și un guvern care nu știe să comunice

Călătorii sunt întrebaţi dacă au locuit într-o zonă unde erau persoane infectate cu coronavirus şi dacă au intrat în contact direct cu astfel de persoane în ultimele 15 zile.

Totodată, pasagerii trebuie să scrie dacă au fost spitalizaţi în ultimele 3 săptămâni şi să specifice dacă au avut simptome, precum febră, tuse şi dureri de cap. site news

Lasă un răspuns