Incredibil, directorul de la Aeroporturi București și-a desemnat singur succesoarea, o pițipoancă politică

Directorul general al Companiei Naționale ”Aeroporturi București”, George-Alexandru Ivan și-a desemnat singur succesoarea. El a semnat o directivă prin care anunță că funcția sa va fi preluată de către Maria Mirela Dinu, șefa Direcției Investiții și Administrativ a companiei. Dinu a devenit cunoscută pentru afișul cu care și-a făcut campanie electorală în 2012. Atunci, ea a candidat pentru un post de consilier general la București din partea PDL. Noua șefă de la Aeroporturi este un produs politic pur.

”Începând cu 16.01.2020 se desemnează ca înlocuitor al directorului general dna Maria Mirela Dinu, director Direcția Investiții și Administrativ”, se arată în directiva semnată de George-Alexandru Ivan. Mirela Dinu a fost în 2008-2012 consilier local la Sectorul 3. În 2012 și-a făcut campanie pentru CGMB cu un poster în care apărea cu o rochie neagră strânsă pe corp și cu părul în vânt.

Vezi aici ce se întâmplă la aeroportul Otopeni într-o zi aglemarată, cum sunt umiliți pasagerii.

Un director controversat lasă moștenire postul unei politruce 100%

George Alexandru Ivan a fost numit director general al companiei pe 25 aprilie, cu susținerea fostului ministru al Transporeturilor, Răzvan Cuc. Anterior, Ivan a fost șeful departamentului comercial. El este nepotul lui Eugen Davidoiu, fost şef al unor mari companii de stat precum Electrica Serv, Termoelectrica şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO).

George Alexandru Ivan a fost abonat și el la funcții în marile companii de stat. În CV-ului său apr funcții precum director în ElectricaServ, membru în CA al Companiei de Aeroporturi, director Electrificare CFR, membru în CA al CNAIR și director RADET. Potrivit informațiilor G4Media.ro, Ivan ar fi cunoscut și drept dealer de mașini la mâna a doua.

Vezi aici ce manevre face un baron PNL pentru a impune pe cine vrea el la compania de aeroporturi.

Miza mutării, afacerea parcărilor de la Otopeni

Miza schimbării din aprilie de la vârful Companiei Aeroporturi este concesionarea parcărilor aeroportului Otopeni. Este o afacere cifrată la circa 8 milioane de euro pe an, potrivit estimărilor. Ivan ar fi elaborat deja un document asumat de Departamentul Comercial al Companiei Aeroporturi. El propune o asociere în participație cu o firmă privată timp de 40 de ani. Motivul? Modernizarea și extinderea parcărilor. (site news)

Lasă un răspuns