Incredibil, dar adevărat – Floyd Mayweather vrea să se bată cu doi adversari în aceeași zi!

Astăzi este ziua pugulistului american Floyd Mayweather – împlinește respectabila vârstă de 43 de ani! Despre Pretty Boy sau Money, cum este el alintat în lumea boxului, se pot spune multe și numai la superlativ: că este cel mai guraliv, că este cel mai obraznic cu adversarii, la cântarul oficial sau la prezentarea meciului, că este lăudăros și extravagant, atunci când vine vorba de bogăția din conturile personale. În același timp, Floyd este, de ani buni, cel mai profitabil sportiv, în sistemul pay-per-view, determinând zeci și zeci de milioane de privitori pe internet, să plătească sume serioase, ca să-i vadă victoriile.

Pretty Boy are 50 de lupte în ringul mare și tot atâtea victorii, din care 27 le-a obținut prin knock-out, printre învinșii săi numărându-se portoricanul Hector Arroyo, canadianul Tony Pep, mexicanul Gregorio Vargas sau sudafricanul Phillip N’dou. Victime de marcă sunt, de asemenea, canadianul Arturo Gatti, cel care i-a încheiat cariera românului Doroftei, apoi americanul Oscar de la Hoya, argentinianul Marcos Maidana, filipinezul Manny Pacquiao, ultimul fiind irlandezul Connor McGregor, în 2017. În acel an, Floyd a anunțat că se retrage din ring și că se va apleca mai mult asupra afacerilor.

Doar că în această perioadă, probabil stârnit și de cei din jurul său, care-l cunosc foarte bine pe american, Mayweather a anunțat că se gândește să se bată cu doi adversari în aceeași zi – unii au înțeles că Pretty Boy acceptă să intre doi adversari în ring, împotriva lui – dar nu, Floyd a făcut și programarea, adică vrea să-l bată din nou pe irlandezul McGregor de dimineață, iar într-o altă gală, spre miezul nopții, să se lupte și cu Khabib Nurmagomedov, un rus fioros, care are 32 de victorii, din tot atâtea lupte disputate, în cușca artelor marțiale. De altfel, și Conor McGregor este specializat în artele marțiale mixte, MMA, unde are 22 de victorii, din 26 de meciuri, 19 prin ko.

Unchiul lui Floyd a confirmat că Mayweather a și vorbit cu șeful UFC, Dana White, despre aceste posibile lupte, cu irlandezul McGregor și cu rusul Nurmagomedov. Și este clar că Mayweather, poreclit și Money, cum am mai spus, își dă seama că rețeta acestor lupte va fi una de mare succes financiar, spunând că dubla vizionare pentru pay-per-view fiind mai scumpă. ”Cum să stau deoparte, cei doi nu m-ar învinge nici dacă aș avea 60 de ani. Nu există luptător în UFC care să mă atingă”, a mai spus Pretty Boy. Prin urmare, banii sunt cei care îl atrag pe American, dar și lipsa de acțiune, nu poate sta deoparte de tumultul ringului. Mapamondul așteaptă cu nerăbdare acea zi a luptelor, va fi una istorică, nemaiîntâlnită!

Lasă un răspuns