Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea! Ce veste a primit

 Liviu Dragnea nu va mai primi permisia de 24 de ore, așa cum se aștepta. Anunțul a fost făcut de avocata lui. Ea a declarat că nu-și explică acest refuz, deoarece nu ar exista motive.

„Poate pentru că este Liviu Dragnea”, a comentat avocata.

În data de 17 a fiecărei luni, de obicei, în penitenciarul Rahova se analizează din oficiu situaţia deţinuţilor care ies la muncă. Dacă acumulează 60 de credite, creditele se acumulează în fiecare zi, în funcţie de orele muncite,  un deţinut poate obţine o recompensă, fie sub forma unei zile libere, fie sub forma unui pachet suplimentar de mâncare.

În aceste condiții, Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova a decis vineri că fostul șef al PSD nu poate primi  o permisie de 24 de ore.

Liviu Dragnea nu primește permisie de 24 de ore


Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu a aflat că această permisie nu i-a fost acordată clientului ei.

„Acesta este un drept care se conferă conform legii, legea dispune că orice om aflat în privare de libertate, orice om are dreptul la o permisie o dată pe lună sau la anumiți timpi, urmare a îndeplinirii tuturor obligațiilor, în contextul în care el lucrează. Și atunci, conform legii, i se acordă această permisie. Dar lui nu i s-a dat, deși are toate drepturile”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea. „Nu știu din ce motive, pentru că nu s-a dat motivul. Asta e marea problemă”, a  mai spus avocata. site news

Lasă un răspuns