unsplash

În Sectorul 4 al Capitalei, creșele, grădinițele și after-school-urile vor fi deschise toată vara

În Sectorul 4 al Capitalei, creșele, grădinițele și after-school-urile vor fi deschise toată vara. Acestea urmează să primească preșcolarii și elevii începând din 22 iunie, anunță instituția.

„Începând cu data de 22 iunie, urmare a ultimelor modificări legislative în contextul pandemiei de COVID-19, creșele, grădinițele și after-school-urile vor rămâne la dispoziția părinților pe tot parcursul verii, programul acestora urmând a fi calibrat în funcție de măsurile dispuse de Guvernul României”, potrivit Primăriei Sectorului 4.

Primăria Sectorului 4 a mai anunțat că va dezinfecta toate spațiile în care funcționează creșe, grădinițe și after-school și va lua toate măsurile necesare pentru ca aceste unități să poată fi puse la dispoziția copiilor în condiții de maximă siguranță din punct de vedere sanitar.

Deşi Guvernul a anunţat că din 15 iunie pot fi redeschise creşele, grădiniţele şi after-school-urile, pe perioada vacanţei de vară, Ministerul Educaţiei a oprit procesul în ultima clipă. site news

Lasă un răspuns