Imaginile durerii, publicate de mama unui bebeluș de doar două luni: Are COVID-19. Rugați-vă pentru ea

O mamă din SUA a publicat un mesaj dureros, despre fetița ei de doar două luni, care este afectată de coronavirus. Micuța se află în incapacitatea de a mai respira, iar medicii au conectat-o la un aparat de ventilație.

Durerea mamei este cu atât mai mare cu cât nici ea și nici soțul ei nu pot veghea asupra copilului, fiindcă sunt nevoiți să stea în autoizolare.

Imaginile durerii, publicate de mama unui bebeluș de doar două luni

„Ellie a fost depistată cu COVID-19. Eu și tatăl ei, Sean, trebuie să ne autoizolăm timp de două săptămâni, fără ea. Vă rog, rugați-vă pentru familia mea!

Dacă fiica mea a fost infectată, este aproape imposibil să nu fiu și eu. Nu am avut și încă nu am simptome”, a scris mama fetiței, Ashley Hildebrand.

Oamenii au încercat să o ajute, măcar prin mesaje de susținere pe Facebook. Mulți părinți, îngrijorați, au întrebat-o pe mămică cum a ajuns virusul la fetița ei.

„A părut puțin fornăită câteva zile, dar nu constant. Nimic alarmant. Iar plămânii ei sunau bine, marți, la consultul ei medical programat la două luni de la naștere.

Vineri, părea foarte constipată. A plâns câteva minute, apoi s-a oprit. A început să nu mai respire bine. Am sunat la numărul de urgență și i s-a adus oxigen.

Când am ajuns la spital, a intrat în hipotermie. Doctorii ne-au spus după aceea că la bebeluși se poate întâmpla asta, în loc de febră, în caz de infectare cu coronavirus.

Însă, inițial, nimeni nu a crezut că testul ei pentru COVID-19 va ieși pozitiv, pentru că simptomele nu arătau clar asta”, a mai povestit mama bebelușului.

Femeia a revenit cu update-uri în ceea ce privește starea fetiței și a adăugat că fetița ei ar urma să fie deconectată de la aparatul de ventilație. Apoi, vor începe să o hrănească normal, cu biberoane. site news

Lasă un răspuns