Imaginile de la Ploiești, virale! “Lăsați Juventus – Atalanta, căutați imaginile de la Petrolul – Rapid”

Scenele incredibile de pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești au devenit virale. După ce ploieștenii au ratat de trei ori același penalty, suporterii din toată Europa au comentat faza.

„Penalty a fost repetat și executat de trei jucători diferiți care au ratat / Lăsați Juventus – Atalanta, căutați imaginile de la Petrolul – Rapid, din România. E incredibil”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Într-adevăr ce s-a întâmplat la Ploiești a fost incredibil. Este inexplicabil cum portarul Popa a făcut aceeași gafă de două ori, fiind eliminat. Totuși acesta încearcă să se scuze.

„Nu prea ar mai fi nimic de comentat. S-a repetat primul penalty, am înțeles, dar la al doilea am ieșit foarte puțin. Bătaie de joc! Nu se poate așa ceva”, a spus portarul Popa.

Costel Enache, declarația zilei!

Rapidiștii au anunțat că vor face plângere împotriva brigăzii conduse de Iulian Dima. Faza despre care toată lumea vorbește s-a petrecut în minutul 66. După un fault al lui Mallo asupra lui Bratu, “lupii galbeni” au primit penalty. Arnăutu și-a încercat norocul, dar Popa a respins. Pentru că nu avea niciun picior pe linia porții, lovitura de pedeapsă s-a repetat. Marinescu a executat, Popa a apărat, dar a făcut aceeași gafă și a fost eliminat. Arbirtul Dima a dictat o nouă lovitură. De această dată, Colli a tras mult peste poartă.

”Dacă așteptați să vă pot explica asta, înseamnă că aveți foarte mari pretenții de la mine. Nu pot să explic. E greu de explicat, nu cred că există o explicație pentru așa ceva”, a spus antrenorul ploieștenilor, Costel Enache, după meci.

”Ce am trăit astăzi nu am mai trăit niciodată”, a spus Dan Alexa, tehnicianul Rapidului.

Lasă un răspuns