Imagini șocante cu rănile unui bebeluș internat în spital. A stat în suferință o săptămână, apoi femeia de serviciu s-a ocupat de copilaș

Imagini șocante cu rănile unui bebeluș internat în spital. Mama unui bebeluș în vârstă de 5 luni a publicat pe Facebook imagini teribile cu rănile pe care copilașul ei le-a suferit după ce a fost internat la Spitalul Municipal Vulcan, din județul Hunedoara, în urma schimbării branulelor. Femeia disperată a dezvăluit că, în final, cea care i-a scos branula bebelușului a fost femeia de serviciu.

Imagini șocante cu rănile unui bebeluș internat în spital

„Am ajuns cu bebelușul la spitalul din Vulcan pe 13 februarie. Copilul tușea acasă de ceva timp și pentru că nu i-a trecut tusea, am zis că este cazul să apelez la un doctor specialist”, a început povestea Oana, mama bebelușului de 5 luni.

Femeia a continuat: „Fetița a fost internată în spital, cu diagnosticul roșu în gât, pentru mai multe investigații și să fie sub tratament și sub observație medicală. Joi dimineață, a încercat doamna asistentă să îi pună branula, s-a chinuit aproape o oră. Eu înțeleg, nu acuz. Bebelușii nu au vene, se văd foarte greu. Până la urmă, a reușit și i-a pus o branulă la picioruș. Dar, până seara, piciorușul s-a umflat butuc. A trebuit scoasă branula din nou”.

Chinurile nu s-au terminat aici, ba din contră. Oana a oferit amănunte incredibile referitoare la tratamentul aplicat fetiței în vârstă de 5 luni.

„Din nou, s-a chinuit asistenta să îi pună branula, dar fără succes. Deci, în noaptea de joi spre vineri, fetița a stat fără branulă. Dimineața, la fel. După o oră, doamna asistentă a reușit să îi pună o branulă în mânuță. Așa a fost lăsată branula, timp de o săptămână. A fost pusă cu leucoplast, iar peste leucoplast i-a fost pus un bandaj”, a mai explicat mama bebelușului.

Citește și Din ciclul, unde sunt banii tăi, cetățene: CSM București, amendă 20.000 de euro, de la Confederația Europeană de Volei!

„La final, mi-e și rușine să vă spun, femeia de serviciu a fost cea care a venit și i-a scos branula fetiței din mânuță. Nici măcar asistenta. Când i-a fost scoasă branula, am observat rănile. Doamna asistentă nu a vrut să vină să vadă fetița, a spus că este normal și că fetița mea este alergică la leucoplast”, este mărturia șocantă a mamei.

Reacția spitalului din Vulcan: „Vom începe o cercetare preliminară”

În replică, directorul spitalului din Vulcan, medicul Cătălin Popa, a anunțat începerea unei cercetări preliminare pentru a vedea modul în care personalul medical și-a îndeplinit atribuțiile. Astfel, tot personalul de pe secția Pediatrie, cel care a intrat în contact cu bebelușul, va trebui să dea explicații. site news

Lasă un răspuns