Imagini de necrezut, maşină împinsă de camion pe un drum din Londra (VIDEO)

Un şofer a cărui maşină era împinsă de un camion al Poştei Britanice pe un drum din Londra a fost salvat de cântăreaţa Ellie Goulding. Imaginile video cu un Volkswagen Golf poziţionat perpedicular în faţa unui camion aflat în mişcare au fost surprinse de alt şofer. Deși poate părea greu de crezut, nici un român nu e implicat în aceasta situație incredibilă. asta deși în ultim avreme au curs știri cu grozăzvii în care au fost implicați conaționali aflați în capitala Angliei.

Cântăreaţa britanică Ellie Goulding i-a criticat într-o postare pe Instagram pe ceilalţi şoferi din trafic care au oprit şi l-au apostrofat pe şoferul serviciului poştal. Maşina în care se afla Ellie Goulding a reuşit să-i atragă atenţia şoferului camionului, iar acesta a oprit.

Șoferul camionului spune că pur și simplu nu a văzut nimic

Bărbatul s-a arătat extrem de uimit când a descoperit că în faţa camionului său se afla o maşină. El spune că nu a văzut-o şi nici nu şi-a dat seama că este acolo. „Nu l-am văzut, sincer nu l-am văzut”, se aude vocea acestuia. Poliţia britanică a spus că nimeni nu a fost rănit în urma incidentului şi nu au fost făcute arestări. Poşta Regală Britanică a anunţat că a lansat o investigaţie. „Suntem foarte îngrijoraţi din cauza acestui incident. Sperăm sincer că nimeni nu a fost rănit. Investigăm incidentul în regim de urgenţă”, a anunţat instituţia.

Ultimul accident grav provocat de un român

Incidentele grave din trafic de pe șoselele britanice nu sunt, însă, excepții – ci dimpotrivă. Uneori, în aceste drame sunt implicați români, iar ultimul caz este recent. Un român a provocat în Marea Britanie un accident grav de circulație, în care o femeie a murit, iar alte persoane au fost rănite, după ce a intrat cu mașina pe sensul invers de mers. Viorel Grancea se afla la volanul unei mașini în care erau patru pasageri, toți români, și multe bagaje, când a lovit frontal un alt vehicul, pe A69. Anchetatorii au stabilit că, cel mai probabil, încurcase sensurile de mers și aplicase regulile din România. (site news)

Lasă un răspuns