I-a decojit banana, ce scandal a ieșit!

Tenismenul francez Elliot Benchetrit, poziția 231 ATP, a fost luat în vizor de presa internațională, din pricina unei simple banane! La un meci din calificările pentru tabloul principal, de la Australian Open, Elliot i-a cerut unei fete de mingii să-i decojească bananA, în pauza dintre game-uri. Arbitrul din scaun, australianul John Bloom, a reacționat imediat imediat, obligându-l pe jucător să-și facă acest serviciu singur. Francezul și-a decojit banana și a mușcat din ea, dar înainte de a intra în teren s-a și contrat destul de tare cu Bloom.

Vezi aici uriașul scandal provocat acum două săptămâni de un tenisman celebru.

El i-a arătat arbitrului că toate degetele lui sunt bandajate și din acest motiv a apelat la ajutorul micuței domnișoare de mingii. Acest incident nu l-a împiedicat pe Elliot să-și bată adversarul, pe Dmitry Popko din Kazakhstan, în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, și să acceadă în Turul I, pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului, Australian Open.

Banana pentru care francezul a intrat în gura presei …

Presa internațională a dezavuat pretenția ciudată a francezului, criticându-l aspru: jurnalistul Alex Theodoridis a încărcat un clip cu toată această poveste, în timp ce Maria Garcia l-a caracterizat pe Benchetrit ca fiind un bărbat nepoliticos. Ba chiar Samira Jajja a ținut să precizeze că un jucător de tenis nu este un privilegiat, în timp ce un alt coleg de presă a declarat că oamenii de mingii, copii sau adolescenți, nu sunt servitorii nimănui, au rolul lor bine determinat într-un meci. În fine, un comentator mai glumeț a adăugat că fata ar fi trebuit să-i decojească banana sportivului, după care să muște o bucată consistentă din ea.

Lasă un răspuns