Hoții din Galați au dat o lovitură de tot râsul!

Hoții din Galați recurg la tot felul de metode pentru a mai câștiga un ban. Astfel, după ce au sustras sarea folosită la deszăpezire, ei au furat și pubelele în care era ținut materialul antiderapant, și s-au dus să le vândă.

Un bărbat de 32 de ani a fost prins când vrea să vândă o pubelă cu 20 de lei. Intenția autorităților locale din Galați de a amplasa containere cu material antiderapant nu a avut succes.

În oraș nu a nins, dar pubelele au intrat în vizorul hoților. Dacă persoana care a furat acum câteva săptămâni pubelele cu sare nu a fost prinsă,  cea care a furat un container cu material antiderapant a fost identificată.

Un bărbat de 32 de ani a fost prins în flagrant când vrea să vândă pubela cu 20 de lei.

„Hoțul este un bărbat de 32 de ani, polițiștii locali l-au prins în zona halelor din Piața din Micro 17. Persoana în cauză și corpul delict au fost predate polițiștilor Secţiei nr. 3 Poliţie Naţională în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați, Aurelia Bogatu Matei.

Pubelele cu material antiderapant au fost amenajate în luna decembrie de Primărie în toate cartierele din Galați, ele fiind amplasate în punctele de colectare a deșeurilor pentru a a fi folosite de asociațiile de proprietari pentru înlăturarea poleiului site news.

Lasă un răspuns