-Horoscop SiteNews România-

Miercuri 26 februarie 2020

Aspectul celest principal al zilei este exprimat de conjuncţia lui Mercur, în retrogradare, cu Soarele pe semnul zodiacal al Peştilor. Este vorba de un aspect astrologic destul de fast care ne aduce o bună doză de: energie mentală, entuziasm, îndemânare, amuzament, precum şi o înaltă rapiditate în gândire, dar şi în acţiune. Acest marcaj planetar ne va fortifica calităţile intelectuale şi ne va oferi o strălucire deosebită discursului oratoric. Este o zi în care ne putem folosi darurile raţionale în slujba unui obiectiv ambiţios şi altruist.

Conform zodiacului thebaic, un enigmatic sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Jupiter (zodie), Saturn (decan zodiacal) și Venus (grad zodiacal), vor fi diplomați, sensibili, versați și bogați, fiind predestinați unei vieți cu adevărat reușite.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Este o zi foarte potrivită pentru a vă dedica unor chestiuni sau afaceri mai discrete. Puteţi lectura o carte interesantă sau vă puteţi pune în practică unele planuri secrete. Anumite persoane vă vor bârfi.

TAUR: Este un moment propice pentru a participa la o reuniune sau la un alt tip de întâlnire cu prietenii. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană interesantă faţă de care veţi nutri sentimente de amiciţie.

GEMENI: Aveţi parte de o zi oportună pentru chestiuni de ordin profesional. Se poate ivi o discuţie fructuoasă cu şeful sau o veste chiar destul de bună din punct de vedere profesional.

RAC: Deţineţi aspectări minunate pentru călătorii şi relaţionări cu persoane de la mare distanţă. Va pot parveni şi unele veşti îmbucurătoare care vă vor confirma o alegere de viaţă.

LEU: În această zi se arată o stabilizare şi o întărire în raport emoţional şi mental. Puteţi dispune şi de un profit semnificativ în plan material. Există un mic de risc de accidente ori incidente.

FECIOARA: În viaţa amoroasă veţi avea parte de o comunicare mult mai pozitivă şi sinceră cu persoana iubită. Veţi avea noroc în afaceri, în chestiuni ce ţin de litigii, dar şi alte activităţi similare.

BALANŢA: Vor apărea indicii şi veşti mai prielnice legate de starea voastră de sănătate. La locul de muncă veţi fi mai implicaţi şi mai productivi, colaborând mai facil cu colegii.

SCORPION: În dragoste se arăta o zi favorabilă. Puteţi intra mai facil în discuţie cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine mult mai convingătoare în raport cu aceasta.

SĂGETĂTOR: Este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică şi familială. Comunicarea cu părinţii vă va reliefa un plus al acestei zile.

CAPRICORN: Veţi dispune de o acuitate mentală mai susţinută şi îi veţi impresiona pe ceilalţi cu talentul vostru oratoric. Este o zi foarte fastă pentru învăţare şi evaluări. Sunt aspectări avantajoase şi pentru călătorii.

VĂRSĂTOR: Se arată o zi cu noroc în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri de interes pentru obiectivele voastre băneşti. Vă puteţi pune în practică şi unele abilităţi sau talente speciale.

PEŞTI: Vă veţi arăta mai isteţi, adaptabili şi comunicativi. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu calităţile voastre intelectuale şi vă veţi prezenta mai descurcaţi în treburile cotidiene.

Să nu uitați că astrele predispun, dar omul dispune!

Lasă un răspuns