-Horoscop SiteNews România-

Miercuri 12 februarie 2020

Marcajul ceresc reprezentativ al zilei este efectuat de opoziţia Lunii din Balanţă cu planeta Venus din Berbec. Acest eveniment planetar ne poate provoca stări de: indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii celeste mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Conform zodiacului thebaic, un splendid sistem astrologic din antichitatea timpurie, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Saturn (zodie), a Selenei (decan zodiacal) și a lui Jupiter (grad zodiacal), vor fi caritabili, gentili, amabili, dar și plini de contradicții, fiind cumva predestinați unei vieți altruiste și înălțătoare din punct de vedere spiritual.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile capricioase şi afişaţi o abordare mai justă a vieţii. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai ostilă a persoanei dragi.

TAUR: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie mai tânără va încerca să vă compromită în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

GEMENI: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot releva şi unele probleme în viaţa amoroasă.

RAC: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în mediul profesional. Se poate arăta un conflict aiurea cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

LEU: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi la traseu. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

FECIOARA: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de excese şi să fiţi mai ordonaţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

BALANŢA: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi alte situaţii nefaste, cauzate de persoana de alături. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai atenţi.

SCORPION: La locul de muncă veţi întâmpina unele situaţii ceva mai dificil de gestionat. Toate aceste probleme par a avea o cauză afectivă și cumva de ordin personal. Atenţie la modul de conlucrare cu colegii!

SĂGETĂTOR: În sfera sentimentală pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată. Încercaţi să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

CAPRICORN: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă ,,pună beţe-n roate”.

VĂRSĂTOR: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

PEŞTI: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi ceva mai grijulii.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

Lasă un răspuns