-Horoscop SiteNews România-

Luni 10 februarie 2020

Aspectarea celestă reprezentativă a acestei zile este oferită de trigonul Lunii din Fecioară cu planeta Uranus din Taur. Energia acestui aspect astrologic ne va aduce o doză înaltă de: originalitate, inventivitate, versatilitate, inovativitate, vizionarism şi independenţă. Această poziţionare astrală ne va oferi prilejul trăirii unor evenimente foarte speciale, fiind o zi a imprevizibilului, a extremelor, a hazardului şi a ineditului.

Conform zodiacului thebaic, un uimitor sistem din antichitate, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a lui Saturn (zodie și grad zodiacal) și a Selenei (decan zodiacal), vor avea parte de talent ca și politicieni, vor fi conspirativi și iscusiți, vor mai călători și pe meleaguri frumoase, fiind predestinați unei existențe chiar foarte interesante și speciale.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Starea voastră generală de sănătate va releva o îmbunătăţire considerabilă. Sarcinile şi raporturile cu colegii de la job vor cunoaşte o desfăşurare agreabilă. Este o zi bună şi pentru bani.

TAUR: În această zi vă puteţi îndrăgosti la prima vedere! Aşadar, se arată o zi inedită şi interesantă în plan amoros. Vă veţi arătă şi cumva mai rebeli şi mai originali, sfidând tot ceea ce se pune în calea libertăţii voastre personale.

GEMENI: Puteţi pune în practică unele modificări sau amenajări inventive în planul casei. Puteţi să găsiţi şi o cale de conciliere cu o femeie din familie. Veţi întâmpina şi destul de multe întâmplări mai ciudate.

RAC: Veţi aborda un stil de comunicare ceva mai colorat, însă de bun augur pentru intenţiile voastre. Puteţi avea parte de un bun succes neaşteptat la evaluări. Raporturile cu prietenii vor prezenta o tentă excentrică.

LEU: Într-un mod totalmente neaşteptat veţi obţine unele beneficii de ordin material. S-ar putea ca această zi să vă ajute în descoperirea unui talent special. În sfera profesiei evenimentele vor lua o turnură fastă.

FECIOARA: Veţi fi mai şarmanţi, mai fermecători şi mai încântători. Vă veţi arăta mai plăcuţi şi mai populari în relaţia cu cei din jur. Se pot ivi şi unele călătorii cumva mai neaşteptate, dar de mare succes.

BALANŢA: Starea de sănătate vă va oferi unele semne de remediere. S-ar putea să vă implicaţi şi într-o relaţie sentimentală mai discretă. Fiţi mai atenţi la bani şi la un risc minor de incidente.

SCORPION: Este o zi foarte bună pentru ,,a pune la cale” experienţe noi alături de prieteni şi de amici. Astfel, este un moment potrivit pentru iniţiative sociale. Vi se pot prezenta şi unele oportunităţi interesante în afaceri.

SĂGETĂTOR: Veţi repurta unele victorii profesionale interesante, putând câştiga respectul, aprecierea şi protecţia persoanelor cu autoritate asupra voastră. În chestiuni ce ţin de sănătate fiţi ceva mai grijulii.

CAPRICORN: Este o zi foarte bună şi cu succes în activităţi ce ţin de studiu, examinări şi călătorii. Se pot prezenta şi unele veşti frumoase de la mare distanţă. În iubire fiţi pregătiţi pentru unele turnuri mai neaşteptate.

VĂRSĂTOR: Se pot releva unele evenimente mai avantajoase şi fructuoase în plan material. Totodată, veţi prezenta o stare lăuntrică cumva mai optimistă. În plan casnic ori familial pregătiţi-vă pentru unele întâmplări mai inedite.

PEŞTI: Este un moment grozav pentru viaţa de cuplu! În această zi vă puteţi dedica cu încredere şi afecţiune persoanei dragi. Este o zi fastă şi pentru negocieri şi alte discuţii diverse. Vă veţi arăta şi mai isteţi şi mai inventivi.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar oamenii mereu dispun!

Lasă un răspuns