-Horoscop SiteNews România-

Marți 4 februarie 2020

Aspectul astrologic central al zilei este realizat de sextilul planetei Venus din Pești cu Saturn din Capricorn. Poziţia planetară evocată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă.

Conform zodiacului thebaic, un enigmatic sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Saturn (zodie), a lui Mercur (decan) și a Selenei (grad zodiacal), vor fi sensibili și dificili, fiind cumva predestinați unei vieți destul de tulburate, neașezate.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Astrele vă propun o mai fină analiză de sine, fiind preconizată o zi utilă pentru introspecţie. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

TAUR: Este o zi benefică pentru evenimente publice. Vă puteţi baza pe susţinerea certă a unei prietene bune. Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoanele aflate la mare depărtare.

GEMENI: Aveţi parte de un moment splendid în ipostaza carierei şi a reuşitei sociale, putându-se anunţa chiar şi o promovare. Puteţi beneficia şi de un împrumut, o creditare sau un alt tip de aranjament financiar.

RAC: Vă pot parveni unele veşti încântătoare de la mare distanţă. Totodată, este chiar favorabilă şi pentru călătorii. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase şi stabile.

LEU: Vi se poate ivi o reuşită superbă în plan financiar. Veţi manifesta şi trări emoţionale mult mai intense şi creative. La locul de muncă competenţa voastră îi va impresiona pe colegi.

FECIOARA: Astrele vă relevă o zi fructuoasă pentru contracte şi alte înţelegeri. Totodată, în cele ce ţin de cuplu se vor arăta satisfacţii deosebite. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

BALANŢA: La locul de muncă veţi reliefa o aură de simpatie şi de armonie. Se mai relevă şi progrese semnificative în privinţa sănătăţii. Este un moment potrivit pentru a vă consolida relaţia cu o persoană mai în vârstă din familie.

SCORPION: Veţi avea parte de o zi numai bună pentru distracţie şi recreere. Se mai arată şi trăiri sublime în viaţa sentimentală. Este o zi prielnică şi pentru evaluări şi alte activităţi asemănătoare.

SĂGETĂTOR: Este o zi nemaipomenită pentru a dispune unele reamenajări legate de  casă. Familia vă va oferi o deosebită satisfacţie per ansamblul acestei zile. Se mai poate prezenta şi o reuşită financiară.

CAPRICORN: Aveţi parte de o grozavă susţinere astrală în plan intelectual şi comunicaţional. Veţi avea succes şi când discutăm de călătorii. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

VĂRSĂTOR: Vi se poate ivi o oportunitate minunată de reuşită financiară. Vă mai puteți și cultiva cu succes unele talente de ordin artistic sau doar sensibil. Starea de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

PEŞTI: Bucuria, popularitatea, vitalitatea şi succesul vă vor încununa ziua. Veţi afişa o atitudine delicată şi înțelegătoare în discursul acestei zile. Se mai prezintă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

Să nu uitați că astrele predispun, dar omul dispune!

Lasă un răspuns