-Horoscop SiteNews România-

Miercuri 15 ianuarie 2020

Unghiul astral determinant al zilei este prilejuit de trigonul Lunii din Fecioară cu planeta Saturn din Capricorn. Poziţia planetară evocată ne sporeşte toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, care, mai apoi, vor avea parte de şanse ridicate de reuşită în sfera practică a existenţei.

Conform zodiacului thebaic, un splendid sistem astrologic din antichitatea timpurie, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Saturn (zodie), a Soarelui (decan zodiacal) și a lui Venus (grad zodiacal), vor fi autoindulgenți, petrecăreți, voluptuoși și de succes, fiind cumva predestinați unei existențe hedoniste dedate patimii și senzației.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: La locul de muncă veţi avea parte de o înţelegere bună cu colegii. Chiar şi starea generală de sănătate va fi una mai calmă. În carieră, mulţumită unor tatonări şi acţiuni mai vechi, veţi putea repurta un succes motivant.

TAUR: Unghiurile cerului vă vor oferi mai multă satisfacţie legată de dragoste, distracţie şi recreere. Totodată, se mai arată seriozitate şi onestitate în raporturile cu străinii ori alte persoane de la depărtare.

GEMENI: În plan familial se arată o zi cu mai multă tihnă şi satisfacţie. Este un moment foarte bun să petreceţi ceva mai mult timp cu cei dragi. Totodată, în planul cheltuielilor, ar fi recomandabil să încercaţi să fiţi mai moderaţi.

RAC: Veţi dispune de o elocvenţă deosebită în exprimare şi îi veţi fermeca pe cei din jur cu deschiderea voastră intelectuală. Veţi avea o zi cu proiecte cumva mai serioase alături de persoana iubită.

LEU: În plan financiar astrele vă rezervă unele circumstanţe bunicele de câştig. La locul de muncă vă veţi arăta mai sobri, mai responsabili şi cu mai mult tact. În privinţa sănătăţii se vor prezenta unele mici îmbunătăţiri.

FECIOARA: Veţi afişa o atitudine mai sensibilă, imaginativă şi nostalgică. În dragoste, astrele relevă o consolidare a deciziilor voastre în plan amoros. Veţi fi şi mai mândrii de copii ori de unele reuşite frumoase ale acestora.

BALANŢA: Povaţa astrelor vă arată mai empatici şi mai altruişti la nevoile celor din jur. În plus, în chestiuni familiale, domestice vă veţi însuşi un comportament responsabil, dârz şi stăruitor.

SCORPION: Este o zi benefică pentru a vă apropia emoţional, cu mai multă încredere, faţă de prieteni. Puteţi beneficia şi de sfatul sau ajutorul unui bărbat mai în etate. În iubire se arată o stabilizare a trăirilor afective.

SĂGETĂTOR: Astrele vă indică o zi bună în plan profesional. Veţi câştiga şi respectul celor din jur pentru calităţile voastre umane. În plan material, graţie unor eforturi din trecut, se pot evidenţia unele ocazii de câştig.

CAPRICORN: Este o zi destul de bună pentru activităţi ce presupun un efort mental, intelectual. Totodată, deţineţi aspectări prielnice pentru călătorii fructuoase. Vă veţi prezenta mai răbdători şi mai consecvenţi.

VĂRSĂTOR: Este o zi destul de bună pentru a vă întări în plan emoţional, pentru a vă regenera din punct de vedere lăuntric. Dacă veţi da dovadă de tact şi spirit strategic, depăşind planurile duşmanilor secreţi.

PEŞTI: În chestiuni de ordin marital se evidenţiază indicii chiar pozitive. Este o zi destul de bună şi pentru afaceri ori alte tranzacţii. Puteţi câştiga şi prietenia sau patronajul unei persoane onorabile şi influente.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

Lasă un răspuns