-Horoscop SiteNews România-

Marți 14 ianuarie 2020

Evenimentul astrologic dominant al zilei este pregătit de trecerea planetei Venus pe zodia Peştilor. Această expresie venusiană ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Energia Luceafărului de seară îi va ocroti, cu precădere, pe cei care trăiesc o aventuroasă şi pasională relaţie sentimentală.

Conform zodiacului thebaic, un minunat sistem astrologic din antichitatea timpurie, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Saturn (zodie), a Soarelui (decan zodiacal) și a lui Mercur (grad zodiacal), vor fi ocultiști dar și, paradoxal, științifici, fiind cumva predestinați unei existențe excepționale.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi aspecte mai bune legate de starea de sănătate. Se poate ivi şi o aventură sentimentală.

TAUR: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi ce implică prietenii. Dacă vi se propune o ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică îndoială. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

GEMENI: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

RAC: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la un drum, acceptaţi fără nici o grijă. Se arată şi succes la studiu şi examinări.

LEU: Veţi avea parte de o stare lăuntrică şi sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire! Totodată, se prezintă şi succes la bani şi o protecţie contra marilor incidente.

FECIOARA: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa de cuplu. Vă puteţi clădi o relaţia mult mai solidă şi mai de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri sau negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor.

BALANŢA: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi cooperare.

SCORPION: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi minunată pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de cei din jur.

SĂGETĂTOR: Astrele indică o zi foarte fastă pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de cămin şi de ambianţa mediului familial. Veţi avea parte şi de cooperare şi bună înţelegere cu membrii familiei.

CAPRICORN: Se arată că veţi prezenta o gândire cumva mai sensibilă şi artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur prin calitatea voastră intelectuală.

VĂRSĂTOR: Se prezintă o zi cu noroc la bani. Aşadar, fiţi atenţi la oportunităţi în plan financiar. Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi explora unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

PEŞTI: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, pozitivi şi fermecători.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns