-Horoscop SiteNews România-

Marți 26 noiembrie 2019

Evenimentul astral principal al zilei este pregătit de trecerea planetei Venus, astrul iubirii, pe semnul zodiacal al Capricornului. Această rafinată natură venusiană ne va amplifica gentil toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, sentimente, tandreţe, sensibilitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Energia Luceafărului din amurg îi va ocroti, cu precădere, pe aceia ce trăiesc o aventuroasă şi pasională relaţie sentimentală.

Conform zodiacului thebaic, un fascinant sistem astrologic din zorii antichității, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a lui Jupiter (zodie), Mercur (decan) și a Soarelui (grad zodiacal), vor beneficia de o creativitate strălucitoare, fiind și iubitori de straniu, fiind cumva predestinați unei vieți sofisticate dedate artei și inovației.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: În plan profesional veţi fi mult mai bine cotaţi şi preţuiţi de persoanele aflate în poziţii de autoritate. Aşadar, cu puţin noroc, vă puteţi maximiza potenţialul de reuşită în carieră.

TAUR: Este un moment nemaipomenit pentru călătorii şi alte trburi ce presupun o formă de explorare. Dacă primiţi vreo invitaţie la un drum, acceptaţi fără nici o grijă. Se arată şi un succes la studiu ori la examinări.

GEMENI: Veţi avea parte de o stare lăuntrică, sentimentală mai dedată intereselor de ordin amoros. Aşadar, se arată o zi frumoasă în iubire. Totodată, se arată şi succes la bani, dar şi o protecţie contra marilor incidente.

RAC: Aveţi parte de o zi excepţională în viaţa sentimentală. Vă puteţi clădi o relaţia mult mai solidă şi mai de succes cu persoana iubită. Totodată, şi în afaceri, negocieri sau tranzacţii veţi beneficia de spor.

LEU: Astrele indică unele evenimente liniştitoare legate de depăşirea unor potenţiale afecţiuni de sănătate. Se mai relevă şi o zi chiar satisfăcătoare la locul de muncă, beneficiind de spor şi de cooperare.

FECIOARA: Se arată o zi înmiresmată de gingăşie şi tandreţe în viaţa de cuplu. Este o zi formidabilă pentru activităţi sufleteşti alături de persoana dragă. Veţi fi mai populari şi mai îndrăgiţi de către cei din jur.

BALANŢA: Astrele indică o zi chiar propice pentru demararea unor proiecte estetice ce ţin de cămin ori ambianţa mediului familial. Veţi avea parte de o cooperare şi de o înţelegere mult mai bună cu membrii familiei.

SCORPION: Se arată că veţi prezenta o gândire cumva mai sensibilă şi mai artistică. Veţi avea discuţii constructive şi pline de afect cu cei din anturaj. Îi veţi impresiona pe cei din jur cu anvergura voastră intelectuală.

SĂGETĂTOR: Se prezintă o zi cu noroc la bani. Aşadar, fiţi pe fază la oportunităţi în plan financiar. Totodată, în această zi vă puteţi descoperi şi cultiva unele talente sau abilităţi de ordin artistic.

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai sensibili, romantici şi concilianţi în raporturile cu cei din jur. De unii oameni veţi fi foarte admiraţi, iar de ceilalţi, de-a dreptul invidiaţi. Veţi fi şi mai bucuroşi, mai pozitivi şi mai fermecători.

VĂRSĂTOR: Veţi da dovadă de empatie, spirit de ajutor şi altruism în raport cu persoanele aflate într-o situaţie nefericită. Veţi avea parte şi aspecte mai bune legate de starea de sănătate. Se mai poate arăta şi o aventură sentimentală.

PEŞTI: Este o zi minunată pentru acţiuni şi activităţi care implică prietenii. Dacă vi se propune vreo ieşire sau o întâlnire socială, acceptaţi fără nici cea mai mică tăgadă. Este o zi prielnică şi pentru planuri de viitor.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns