-Horoscop SiteNews România-

Joi 20 august 2020

Poziţia astrologică principală a zilei este oferită de trecerea planetei Mercur pe semnul zodiacal al Fecioarei. Iată un aspect celest oportun, care, pentru perioada următoare, ne va oferi mai multă: vivacitate, isteţime, adaptabilitate şi logică în acţiuni. Această expresie mercuriană ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: intelect, comunicare, inspiraţie şi reuşită socială. Astfel, astrele indică o perioadă a mentalului, raţiunii, concilierii şi cooperării.

Conform zodiacului thebaic, un fascinant și misterios sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a Soarelui (zodie și grad zodiacal) și a lui Marte (decan zodiacal), vor avea o personalitate puternică, vor fi curajoși, cu afaceri de succes și o viață pe măsură, fiind cumva dedați unei existențe remarcabil de îmbelșugate și de realizate.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: La locul de muncă vă veţi arăta mult mai implicaţi şi mai productivi. Comunicarea cu colegii se va efectua într-un mod plăcut şi lejer. Veţi afla unele informaţii importante legate de starea voastră de sănătate.

TAUR: Se prezintă o zi foarte prielnică pentru chestiuni ce ţin de dragoste şi iubire, comunicând mult mai facil şi mai natural cu persoana de alături, însă şi cu copiii. Veţi fi şi ceva mai populari, destinşi şi sociabili.

GEMENI: Veţi putea dispune cu succes de unele modificări în cămin, dar şi alte amenajări ce ţin de latura domestică. Comunicarea cu ceilalţi membri ai familiei se va realiza într-un ritm degajat şi relaxat.

RAC: Vă veţi arăta foarte isteţi, inventivi şi abili în plan intelectual. Se arată un bun noroc în chestiuni ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Se pot ivi şi unele veşti bunicele la orizont.

LEU: Puteţi purta unele discuţii interesante şi de bun augur legate de bani. Aşadar, astrele relevă semne promiţătoare legate de finanţe. Vă puteţi ,,scoate la lumină” şi un talent inedit sau o capacitate mai specială.

FECIOARA: Vă veţi arăta mai deschişi, sociabili şi extrovertiţi. Totodată, îi veţi fermeca pe cei din jur cu inteligenţa şi elocvenţa de care veţi face dovadă. Se mai arată că veţi avea parte de multe drumuri şi treburi.

BALANŢA: Astrele indică că în această zi vă veţi urmări unele interese mai obscure şi discrete. Astfel, vă veţi dedica unor acţiuni cumva mai secrete. Se prea poate să aflaţi o informaţie interesantă, un secret valoros.

SCORPION: Este o zi minunată pentru întâlniri şi reuniuni cu caracter social. Ar fi foarte bine dacă aţi planifica unele evenimente speciale alături de prieteni, acestea fiind, de altfel, de un real succes!

SĂGETĂTOR: Se pot ivi unele discuţii importante şi constructive cu superiorii de la locul de muncă. Puteţi prospecta şi unele oportunităţi mai satisfăcătoare legate de job. Se arată şi un câştig în privinţa reputaţiei.

CAPRICORN: În această zi vă veţi arată mai culţi şi mai rafinaţi din punct de vedere intelectual. Se mai pot arată şi unele veşti bune, încurajatoare, precum şi unele potenţiale călătorii în urma cărora veţi obţine rezultatul vizat.

VĂRSĂTOR: Astrele indică un moment favorabil pentru a vă analiza emoţiile şi starea afectivă actuală. Se pot ivi şi unele promisiuni de reuşită bănească. Mai multă atenţie în legătură cu un minor risc de accidente, incidente.

PEŞTI: Este o zi minunată pentru a comunica mai natural, mai sincer şi mai onest cu persoana iubită. Se observă şi aspectări astrale ce vă vor conduce la succes în afaceri , negocieri şi în alte chestiuni de ordin legal.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns