-Horoscop SiteNews România-

Joi 13 august 2020

Aspectarea celestă reprezentativă a zilei este realizată de cuadratura lui Marte din Berbec cu Pluton, în retrogradare, din Capricorn. Expresie acestui unghi celest este una problematică, aducând în vedere unele trăsături umane indezirabile, gen: maliţiozitate, impulsivitate, agresivitate, mâhnire, intoleranţă, imoralitate şi extremism. Calea temperării acestor manifestări astrale negative stă în dezvoltarea şi în expresia unor calităţi ce ţin de: autocontrol, empatie, simpatie şi respect, atât de sine, dar şi pentru aproapele nostru.

Conform zodiacului thebaic, un splendid sistem astrologic din antichitatea timpurie, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a Soarelui (zodie), a lui Marte (decan zodiacal) și a lui Saturn (grad zodiacal), vor fi diplomați, precum și încununați de glorie și de succes, fiind predestinați unei existențe cumva remarcabile, excepționale!

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Încercaţi să evitaţi mofturile, indulgenţa şi orice nuanţă de vulgaritate pentru această zi. În plan profesional unii oameni cu intenţii nedrepte se pot împotrivi reuşitei voastre sociale.

TAUR: Căutaţi să nu cădeţi în capcana unei ispite sentimentale, pentru a nu vă lovi de probleme cam mari pentru mai târziu. În relaţia cu străinătatea puteţi întâmpina unele blocaje mai dificile.

GEMENI: Unii aşa zişi ,,prieteni” vor încerca să extragă unele beneficii nemeritate de urma voastră, aşadar păziţi-vă spatele. Se mai arată un potenţial risc semnificativ de incidente ori accidente.

RAC: Superiorii ierarhici de la locul de muncă se pot arăta insensibili faţă de năzuinţele voastre, unii încercând chiar să se folosească nemeritat de voi. Vă rog să fiţi mai atenţi și în chestiuni legale.

LEU: Nu este, din păcate, o zi bună pentru învăţare şi evaluări. Încercaţi să amânaţi călătoriile mai lungi pentru o altă zi mai pozitivă. Fiţi mai atenţi la efort, pentru a nu vă şubrezi starea de sănătate.

FECIOARA: Ar fi indicat să vă controlaţi mai eficient pornirile emoţionale negative pentru a nu regreta mai tărziu. Fiţi mai atenţi şi în cheltuieli. În dragoste se pot ivi unele ipostaze destul de supărătoare.

BALANŢA: Persoana de cuplu se va arăta cumva mai volatilă, schimbătoare şi neînţeleasă pentru această zi. Încercaţi să minimalizaţi orice risc de conflict sentimental. Multă atenţie şi în relaţia cu părinţii.

SCORPION: La locul de muncă vă puteți arăta mai superficiali şi cu un chef cam redus de lucru, fiind necesar să vă corectați atitudinea. Mai multă atenţie şi cu sănătatea şi mai încercaţi să fiţi mai puţin vehemenţi în discurs.

SĂGETĂTOR: În dragoste vă veţi arăta mult prea dezinvolţi, senzuali şi aventuroşi, fiind indicat să vă mai temperaţi puţin în atitudine. Fiţi mult mai atenţi în chestiunile ce țin de bani și de administrarea valorilor.

CAPRICORN: Raporturile cu persoanele din familie se pot arăta mai nesatisfăcătoare pentru această zi, din unele cauze ce ţin de gusturi şi alegeri diferite. Căutaţi, per general, să nu vă arătaţi duri şi dictatoriali.

VĂRSĂTOR: Vă veţi afişa cam superficiali şi neinspiraţi în discurs, căutând să atrageţi atenţia şi susţinerea celor din jur prin metode mai controversate. Fiţi mai atenţi şi în legătură cu unele neplăceri provocate de duşmanii ascunşi.

PEŞTI: Vă propun să vă arătaţi mai moderaţi şi mai atenţi în cheltuieli, pentru a nu vă risipi resursele. Se mai pot ivi unele divergenţe destul de aspre în relația cu un prieten chiar apropiat.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns