-Horoscop SiteNews România-

Marți 28 iulie 2020

Aspectul astrologic reprezentativ al acestei zile este redat de cuadratura planetei Mercur din zodia Racului cu planeta Marte din semnul astral al Berbecului. Această manifestare astrală dificilă ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, neatenţie, impulsivitate, nesinceritate şi negativism. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa.

Conform zodiacului thebaic, un superb sistem astrologic din vremurile străvechi, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a Soarelui (zodie), a lui Saturn (decan zodiacal) și a lui Venus (grad zodiacal), vor fi gentili și ospitalieri, fiind cumva predestinați unei vieți marcate de sensibilitate, înțelegere și împlinire.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Se pot isca unele certuri în familie, aşadar optaţi pentru o atitudine mai îngăduitoare şi pacificatoare. Nu este un moment optim pentru a plănui achiziţii domestice importante. Căutaţi să vă controlaţi mai eficient pornirile maliţioase!

TAUR: Veţi manifesta unele dificultăţi semnificative în a lua decizii de ordin raţional. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii! Atenţie şi cu afecţiunile cronice de sănătate!

GEMENI: Fiţi foarte atenţi cu banii, deoarece riscul de încurcături financiare este extrem de ridicat! Nu este o zi bună pentru negocieri pragmatice şi alte demersuri similare! Se poate isca şi o ceartă cu un amic.

RAC: Veţi releva o atitudine duală, inconstantă şi destul de superficială! Căutaţi să nu vă implicaţi în prea multe proiecte concurente, pentru a minimaliza riscul de a da greş mai apoi. Nu luaţi decizii profesionale majore!

LEU: Din păcate, sub imperiul grijilor, vă veţi arăta mai întunecaţi ca şi gândire şi judecată per ansamblul zilei. Adverarii ascunşi vor urzi planuri pentru a vă discredita. Fiţi mai atenţi şi la pericole la drum lung!

FECIOARA: Se poate ivi o ceartă ori o neînţelegere destul de supăratoare în relaţia cu un prieten apropiat. Astrele mai rezumă şi un risc considerabil de incidente, deci fiţi ceva mai precauţi!

BALANŢA: Anume vorbe şi bârfe gratuite vă vor leza semnificativ imaginea socială, publică. Se mai pot prezenta şi unele conflicte în relaţia cu şefii ori oameni cu putere asupra voastră. Atenţie mare şi la probleme cu legea!

SCORPION: Vă pot parveni unele veşti cam neplăcute, fiind nevoie să vă întăriţi în plan lăuntric. Nu este o zi fastă pentru călătorii în străinătate. La job puteți avea parte de unele situaţii chiar deranjante în raporturile cu colegii.

SĂGETĂTOR: Astrele relevă un risc mai înalt de accidente, îndeosebi de circulaţie, aşadar fiţi ceva mai prevăzători. Nu este o zi prielnică pentru a face demersuri ce ţin de vreun împrumut. Din păcate, se relevă şi un episod dezamăgitor în dragoste.

CAPRICORN: Din nefericire, şansele ca în această zi să realizaţi o afacere sau o tranzacţie categoric neproductivă sunt chiar ridicate. În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele discuţii turbulente. Se mai pot ivi şi unele necazuri ce ţin de familie.

VĂRSĂTOR: Puteţi resimţi unele simptome mai îngrijorătoare în cele ce ţin de sănătate. La job pot apărea unele evenimente ce vă vor îngreuna îndeplinirea sarcinilor de lucru. Încercaţi să fiţi ceva mai amiabili în comunicare.

PEŞTI: : În dragoste vi se relevă o comunicare deficitară, fiind nevoie să fiţi mai clari şi mai tranşanţi. Nu este o zi de bun augur pentru speculaţii de orice fel! În cele ce ţin de bani şi resurse, astrele rezumă o posibilă pierdere substanţială.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar dumneavoastră dispuneți!

Lasă un răspuns