-Horoscop SiteNews România-

Duminică 26 iulie 2020

Evenimentul astrologic marcant al zilei este redat de opoziţia Lunii din Balanță cu planeta Marte din Berbec. Această manifestare cerească zbuciumată ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai bună metodă de echilibrare a acestor tendinţe primejdioase ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia, atât interioară cât şi exterioară, a unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, vom putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei zile!

Conform zodiacului thebaic, un formidabil sistem astrologic din zorii antichității, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a Soarelui (zodie și grad zodiacal) și a lui Saturn (decan zodiacal), vor fi mai retrași, însă și cu un caracter puternic, precum și, mai ales, făuritori ai propriului destin, fiind cumva dedați unei existențe cu adevărat exemplare și impresionante.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi de alte deranjamente, cauzate de către persoana de cuplu. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai prudenți.

TAUR: La locul de muncă veţi întâmpina unele sarcini ceva mai dificil de gestionat. Totodată, se pot manifesta și unele neajunsuri legate de starea de sănătate. Atenţie la modul de conlucrare cu colegii!

GEMENI: În viaţa de cuplu pot apărea unele situaţii limită ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi nu fiţi conflictuali. Încercaţi să vedeţi situaţia, mai clar, şi din unghiul persoanei de alături.

RAC: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă şicaneze.

LEU: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi în discurs!

FECIOARA: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în chestiuni de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

BALANŢA: Încercaţi să căutaţi un echilibru, un compromis în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei dragi.

SCORPION: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai agasante şi dificile. O femeie mai tânără poate încerca să vă umilească în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

SĂGETĂTOR: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unuia sau a mai multor prieteni. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se pot releva şi unele probleme în viaţa amoroasă.

CAPRICORN: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în plan profesional. Se poate arăta un conflict subiectiv cu şefii sau o pierdere a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi în legătură cu unele probleme familiale.

VĂRSĂTOR: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum mai lung, amânaţi-l sau, măcar, încercaţi să fiţi ceva mai atenţi. Vă pot parveni, de la depărtare, şi unele veşti mai puţin favorabile.

PEŞTI: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de exces şi să fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

Lasă un răspuns