-Horoscop SiteNews România-

Duminică 19 iulie 2020

Marcajul astral principal al zilei este indicat de conjuncţia Lunii cu Mercur pe zodia Racului. Descrierea acestui eveniment celest este una interesantă, sporind prin excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, inspiraţie, francheţe, imaginaţie şi intuiţie. Această poziţionare astrologică ne va oferi o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea afectelor, dar şi o manifestare mentală ceva mai idealistă, poetică şi visătoare.

Conform zodiacului thebaic, un misterios sistem astrologic din vremuri străvechi, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a Selenei (zodie și decan zodiacal) și a lui Saturn (grad zodiacal), vor fi strategici și buni cunoscători ai firii omenești, fiind predestinați unei vieți de mare izbândă.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Fiţi ceva mai diplomaţi în relaţionarea cu membrii familiei, deoarece puteţi risca unele discuţii chiar deranjante. Nu este o zi tocmai prielnică pentru planuri şi acţiuni semnificative ce ţin de latura casei.

TAUR: Veţi înfăţişa o atitudine mai idealistă, creativă şi empatică. Vă recomand să daţi dovadă de o mai clară concentrare intelectuală în cele ce ţin de evaluări. Nu este o zi prea fastă pentru călătorii scurte.

GEMENI: Vă puteţi descoperi şi exprima unele talente şi aptitudini de ordin sensibil, artistic. Planurile legate de bani vor cunoaşte unele complicaţii semnificative. Nu e o zi recomandată pentru achiziţii.

RAC: Veţi fi ceva mai sentimentali, imaginativi şi expresivi, reliefând o alură cumva boemă. Din nefericire, nu este o zi tocmai recomandată pentru activităţi şi acţiuni de ordin pragmatic.

LEU: Stelele zilei vă arată cumva mai melancolici şi retraşi, dar, în acelaşi timp, aveți parte și de un moment oportun pentru demararea unor proiecte de ordin altruist. Unele personaje mai dificile vă pot scoate vorbe urâte.

FECIOARA: Veţi fi mult mai umanitari şi idealişti per totalul zilei. Se arată o apropiere mai afectivă faţă de prieteni, dar şi unele decizii mai controversate luate în comun cu aceştia. Nu e o zi prea bună pentru activităţi de grup.

BALANŢA: Se poate reliefa o comunicare mai superficială cu şefii. Nu este o perioadă indicată pentru tatonări de ordin profesional. Imaginea voastră publică ar putea fi afectată de unele zvonuri destul de tendenţioase.

SCORPION: Se arată că veţi dispune de o viziune mai romantică şi idealistă asupra vieţii. Veştile pe care le veţi primi în această zi nu par a fi tocmai adevărate. Nu este o zi prea grozavă pentru drumuri mai lungi.

SĂGETĂTOR: Puteți avea parte de o stare sufletească cam neliniştită şi destul de tulburată. Se pot ivi şi unele probleme legate de o restituire ori de un împrumut. Fiţi mai atenţi în referinţă cu unele potenţiale evenimente neplăcute în trafic.

CAPRICORN: Astrele vă relevă o zi atractivă şi animată în chestiuni ce ţin de viaţa de cuplu, însă cu unele mici accese de hipersensibilitate din partea persoanei dragi. Nu e o zi indicată pentru afaceri şi alte demersuri similare.

VĂRSĂTOR: Puteţi resimţi unele simptome mai curioase în cele ce ţin de sănătate. La job puteţi prezenta o atitudine mai neglijentă şi o comunicare mai problematică. Fiţi ceva mai responsabili în chestiuni de ordin practic.

PEŞTI: Viaţa sentimentală vă poate reliefa unele episoade destul de confuze. Vă recomand să optaţi pentru o mai bună clarificare a propriilor trăiri afective. Nu vă sunt indicate speculaţiile, de orice fel, pentru această zi.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul dispune!

Lasă un răspuns