-Horoscop SiteNews România-

Duminică 12 iulie 2020

Marcajul celest reprezentativ al zilei este redat de conjuncţia Lunii cu planeta Marte pe zodia Berbecului. Acest eveniment astral impetuos ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, impulsivitate şi nesinceritate. Cea mai utilă metodă de echilibrare a acestor tendinţe problematice ale zilei stă în dezvoltarea şi expresia unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, veţi putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei perioade iritante!

Conform zodiacului thebaic, un fascinant sistem astrologic din zorii antichității, aniversații acestei zile, fiind sub guvernarea Selenei (zodie, decan și grad zodiacal), vor fi sensibili, sentimentali și familiști, fiind cumva predestinați unei vieți chiar îndestulate sub raport afectiv și sufletesc.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Vă veţi arăta mai duri, luptători şi colerici. Îi veţi domina pe cei din jur prin intermediul spiritului vostru combativ şi vă veţi prezenta cumva mai tranşanţi în treburile cotidiene.

TAUR: Este o zi chiar nepotrivită pentru a vă dedica unor demersuri sau afaceri mai subtile, prin urmare lăsaţi aceste chestiuni discrete pentru o altă zi. Anumite persoane invidioase vă vor bârfi săţios.

GEMENI: Este un moment nefavorabil pentru a participa la reuniuni ori alte tipuri de întâlniri de socializare. Totodată, în această zi puteţi cunoaşte o persoană vicleană faţă de care veţi nutri un sentiment de suspiciune.

RAC: Aveţi parte de o zi inoportună pentru chestiuni de ordin social. Se poate ivi o discuţie conflictuală cu şeful sau o informaţie destul de negativă din punct de vedere profesional.

LEU: Deţineţi aspectări problematice pentru călătorii, dar şi pentru relaţionarea cu persoanele aflate la mare distanţă. Vă pot parveni şi unele veşti îngrijorătoare ce vă vor prejudicia semnificativ.

FECIOARA: Astăzi se poate ivi o destabilizare şi o hazardare în raport emoţional şi mental. Puteţi trăi şi un nespor acut în plan material. Există şi un minor de risc de accidente ori de incidente, deci fiţi ceva mai atenţi.

BALANŢA: În viaţa amoroasă puteţi avea parte de o comunicare ceva mai tensionată şi mai abruptă. Veţi avea parte şi de unele provocări cam dure în afaceri, dar şi în chestiuni ce ţin de litigii.

SCORPION: Pot apărea unele indicii mai nefaste legate de starea voastră de sănătate, aşadar menajaţi-vă! La locul de muncă veţi fi mai superficiali, tăioşi şi aspri, relaţionând destul de dificil cu colegii.

SĂGETĂTOR: În dragoste se arăta o zi destul de complicată. Puteţi intra în discuţii în contradictoriu cu persoana pe care o plăceţi şi veţi avea şi o atitudine aparent mai abrazivă în raport cu aceasta.

CAPRICORN: Nu este o zi recomandată pentru a plănui sau efectua modificări semnificative legate de viaţa domestică şi familială. Comunicarea cu părinţii vă poate reliefa un minus pentru această zi.

VĂRSĂTOR: Veţi reliefa o atitudine mentală mai agresivă şi îi veţi leza pe ceilalţi cu vorbele voastre. Este o zi cam nefastă pentru învăţare, dar şi pentru evaluări. Sunt aspectări cam nefavorabile şi pentru călătorii.

PEŞTI: Se arată o zi cu pierderi în plan financiar. Puteţi purta unele discuţii şi negocieri neproductive legate de obiectivele voastre materiale. Vă puteţi aduce în practică şi unele abilităţi sau talente cu iz marţial.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns