-Horoscop SiteNews România-

Luni 29 iunie 2020

Unghiul astrologic reprezentativ al zilei este exprimat de sextilul lui Marte din Berbec cu Saturn, în retrogradare, din Vărsător. Această poziție astrală ne sporeşte toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, clădindu-ne şi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante, chiar uimitoare. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, pe termen mediu şi lung, deoarece energia celestă a acestei zile ne îndrumă la acţiuni şi activităţi care au şanse mari de reuşită în sfera practică a existenţei.

Conform zodiacului thebaic, un minunat sistem astrologic din antichitatea timpurie, aniversații acestei zile, fiind sub tripla guvernare a Selenei (zodie), a a lui Venus (decan zodiacal) și Mercur (grad zodiacal), vor fi timizi și sensibili, însă totuși, paradoxal, și elocvenți, fiind cumva predestinați unei existențe inimoase și pure.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Asertivitatea, vigoarea şi respectul celor din jur vă vor marca această zi. Veţi obţine şi unele rezultate pragmatice chiar grozave. Se mai prezintă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

TAUR: : Căutaţi să nu vă însinguraţi pe parcursul acestei zile. Un bărbat de bine mai tânăr vă va ajuta într-un mod mai subtil. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

GEMENI: : Este o perioadă fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni. Puteţi obţine şi un progres semnificativ pentru planurile voastre. Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoanele aflate la mare depărtare.

RAC: Vi se relevă o zi cu reuşite grozave în plan profesional. Puteţi obţine şi suportul unor persoane cu autoritate publică. Puteţi beneficia şi de un împrumut, de o creditare sau de un alt tip de aranjament financiar de bun augur.

LEU: În cazul vreunei examinări veţi obţine succesul scontat. Se arată o zi minunată pentru călătorii, dar şi veşti bune de la mare depărtare. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase şi stabile.

FECIOARA: Astrele vă relevă o stare lăuntrică mai încrezătoare şi vioaie. Veţi avea noroc la împrumuturi şi creditări. La locul de muncă, prin competenţa voastră, îi veți impresiona fantastic pe colegi.

BALANŢA: În chestiuni de ordin litigios veţi ieşi învingători. Se reliefează o zi de bun augur în ipostaze ce ţin de afaceri, contracte şi alte înţelegeri. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

SCORPION: La job veţi da dovadă de iniţiativă şi hărnicie, obţinând rezultate impresionante. Se prezintă şi o întărire a stării generale de sănătate. Este un moment potrivit pentru a vă consolida relaţia cu o persoană mai în vârstă din familie.

SĂGETĂTOR: Veţi fi plini de viaţă, energie, determinare şi încredere de sine, remarcându-vă prezenţa într-un sens absolut încântător. În amor veţi realiza o cucerire spectaculoasă! Este o zi prielnică şi pentru evaluări şi alte activităţi asemănătoare.

CAPRICORN: Este un moment oportun pentru a vă dedica cu succes un proiecte ce ţin de casă ori de mediul domestic. Mai puteţi obţine suportul unei persoane cu autoritate din familie. Se mai poate prezenta şi o reuşită financiară.

VĂRSĂTOR: Inteligenţa, sociabilitatea şi farmecul personal vă vor fi atuuri pe parcursul zilei. Cei din anturaj vă vor oferi tot suportul de care dispun. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

PEŞTI: Aştrii vă relevă unele câştiguri financiare chiar substanţiale. Vă puteţi dezvolta şi cultiva unele talente ori competenţe. Starea de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns