-Horoscop SiteNews România-

Sâmbătă 20 iunie 2020

Unghiul astrologic dominant al zilei este redat de sextilul lui Marte din Pești cu Jupiter, în retrogradare, din Capricorn. Acest aspect celest ne vorbeşte de: optimism, bucurie, nobleţe, generozitate, loialitate şi bunăvoinţă. Astăzi astrele ne îndrumă la o expansiune amplă a laturii noastre spirituale, precum şi la o cugetare profundă a unor acţiuni  altruiste de ordin social. Aşadar, este un moment astral minunat pentru a face fapte bune, pentru a-i ajuta pe cei din jur, totul într-un mod dezinteresat, plăcut în ochii Creatorului.

Conform zodiacului thebaic, un sublim sistem astrologic din vremuri arhaice, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a lui Mercur (zodie și grad zodiacal) și Soarelui (decan zodiacal), vor fi capabili, harnici și laborioși, fiind predestinați unei existențe împodobite de muncă și cinste.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Căutaţi să nu vă însinguraţi pe parcursul acestei zile. Un bărbat de bine vă va ajuta într-un mod mai subtil. Astrele vă relevă unele oportunităţi profesionale de mare valoare. Vi se mai reliefează şi o imagine socială onorabilă.

TAUR: Este o perioadă fastă pentru întâlniri şi ieşiri alături de prieteni. Puteţi obţine şi un progres semnificativ pentru planurile voastre. Spiritualitatea şi credinţa vă vor oferi o viziune cumva mistică asupra experienţelor de viaţă ale zilei.

GEMENI: Vi se relevă o zi cu reuşite grozave în plan profesional. Puteţi obţine şi suportul unor persoane cu autoritate publică. Mai puteţi beneficia şi de un ajutor financiar foarte consistent. Veţi fi protejaţi şi de marile pericole.

RAC: În cazul vreunei examinări veţi obţine succesul scontat. Se arată o zi minunată pentru călătorii, dar şi veşti bune de la mare depărtare. În cuplu veţi avea parte de înţelegere şi armonie, iar în afaceri de un foarte bun profit.

LEU: Astrele vă relevă o stare lăuntrică mai încrezătoare şi vioaie. Veţi avea noroc la împrumuturi şi creditări. La locul de muncă vă veţi achita sarcinile cu productivitate. Se mai prezintă şi o remediere forte a sănătăţii.

FECIOARA: În chestiuni de ordin litigios veţi ieşi învingători. Se reliefează o zi de bun augur în ipostaze ce ţin de afaceri, contracte şi alte înţelegeri. În iubire veţi resimţi o comuniune cu persoana dragă. Se mai vede şi un succes la speculaţii.

BALANŢA: La job veţi da dovadă de iniţiativă şi hărnicie, obţinând rezultate impresionante. Se prezintă şi o întărire a stării generale de sănătate. Este o zi indicată pentru a face achiziţii în casă. Se mai relevă şi o apropiere de familie.

SCORPION: Veţi fi plini de viaţă, energie, determinare şi încredere de sine, remarcându-vă prezenţa într-un sens absolut încântător. În amor veţi realiza o cucerire spectaculoasă! Se mai prezintă o doză îmbelşugată de imaginaţie creativă.

SĂGETĂTOR: Este un moment oportun pentru a vă dedica cu succes un proiecte ce ţin de casă ori de mediul domestic. Mai puteţi obţine suportul unei persoane cu autoritate din familie. Se mai pot ivi şi unele câştiguri cu adevărat impresionante.

CAPRICORN: Inteligenţa, sociabilitatea şi farmecul personal vă vor fi atuuri pe parcursul zilei. Cei din anturaj vă vor oferi tot suportul de care dispun. Veţi avea parte şi de noroc şi oportunităţi colosale, totul e să profitaţi de acestea.

VĂRSĂTOR: Aştrii vă relevă unele câştiguri financiare chiar substanţiale. Vă puteţi dezvolta şi cultiva unele talente ori competenţe. Se mai prezintă şi o recuperare foarte bună în planul sănătăţii. Veţi resimţi şi o protecţie divină.

PEŞTI: Asertivitatea, vigoarea şi respectul celor din jur vă vor marca această zi. Veţi obţine şi unele rezultate pragmatice chiar grozave. Este o zi perfectă, cu fericire şi pozitivism, pentru evenimente importante alături de prieteni.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar oamenii sunt cei care mereu dispun!

Lasă un răspuns