-Horoscop SiteNews România-

Vineri 19 iunie 2020

Marcajul celest esențial al zilei este realizat de trigonul Lunii din Gemeni cu planeta Saturn, în retrogradare, din Vărsător. Poziţia astrală prezentată ne sporeşte toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi ne va oferi oportunitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, care, mai apoi, vor avea parte de şanse ridicate de reuşită în sfera practică a existenţei.

Conform zodiacului thebaic, un fascinant și misterios sistem astrologic din vremuri imemoriale, aniversații acestei zile, fiind sub dubla guvernare a lui Mercur (zodie) și a Soarelui (decan și grad zodiacal), vor fi impulsivi, însă, paradoxal, și gentili și foarte talentați, fiind cumva predestinați unei vieți împlinite și radiante.

Acum să descifrăm ce rezervă astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Veţi reliefa o minte sclipitoare şi un intelect progresist. Veţi fi mai expresivi şi argumentativi în discurs, fermecându-i pe cei care vă ascultă cu ideile voastre geniale. Prietenii vă vor oferi tot suportul de care aceștia dispun.

TAUR: Puteţi obţine unele câştiguri financiare bunicele, aşadar ,,fiţi cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin material. Vă veţi consolida în carieră, putând obţine o promovare sau chiar jobul mult visat.

GEMENI: Veţi dovedi o atitudine matură, responsabilă şi stimabilă. Răbdarea, seriozitatea şi efortul susţinut vă vor fi atribute pe parcursul zilei. Aveţi parte de aspecte grozave pentru studiu, examinări şi călătorii.

RAC: Astrele relevă o consolidare a echilibrului vostru emoţional. Este o zi benefică pentru a vă dedica unor chestiuni intime sau discrete. Graţie unor eforturi mai vechi, puteţi obţine unele şanse bune de câştig material.

LEU: Relaţiile cu prietenii vor urma cursul dorit. Aşadar, se arată reuşite legate de cercul de prieteni. În cuplu, relaţia voastră va cunoaşte o etapă superioară, un prag bazat pe ataşament. Se arată şi seriozitate în afaceri.

FECIOARA: Chestiunile publice vor avea un iz favorabil în această zi. Se arată că veţi fi mult mai stimaţi şi respectaţi pentru reuşitele voastre profesionale. Starea generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă.

BALANŢA: Se arată o zi favorabilă pentru evoluţie şi perfecţionare spirituală. Este un moment fast pentru studiu şi experimentări. În dragoste vă puteţi aştepta la evenimente constructive ce vor spori angajamentul şi trăinicia relaţiei.

SCORPION: Astrele indică o stabilizare a trăirilor emoţionale şi un noroc ceva mai bun în chestiuni de ordin material. Este vorba şi de un moment foarte benefic pentru a realiza modificări ce ţin de locuinţa sau spaţiul personal.

SĂGETĂTOR: În iubire vi se arată o zi binecuvântată. Vă veţi înţelege ,,din priviri” cu persoana dragă şi veţi avea parte de mai multă iubire şi apreciere. În comunicare veţi fi mai elocvenţi, plini de tact şi de diplomaţie.

CAPRICORN: Se relevă o zi cu succes şi reuşite la locul de muncă. Veţi munci cu spor, dăruire şi dedicare. Relaţiile cu colegii vor fi armonioase şi aceştia vă vor trata cu bunăvoinţă. Se arată şi o armonizare monetară, atât de mult dorită.

VĂRSĂTOR: Astrele indică succes şi bucurie în chestiuni sentimentale. Veţi avea parte de înţelegere, afecţiune şi tandreţe în relaţia cu persoana iubită. Este o zi bună şi pentru acţiuni speculative. Veţi fi şi cumva mai răbdători şi dârzi.

PEŞTI: Se pot ivi situaţii care vă vor oferi mai mult spor în chestiuni ce ţin de casă şi familie. Toate activităţile voastre pe planul domestic vor fi încununate de succes. Astrele indică şi o depăşire a capcanelor duşmanilor secreţi.

Să nu uitați că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

Lasă un răspuns